Nu ook ‘Curves’ in Scheveningen

Curves – 30 minuten fitness voor vrouwen – groeit stevig door: op 6 juni opent Curves Scheveningen haar deuren en is daarmee de 66ste club in Nederland. Wereldwijd heeft Curves meer dan 8.000 clubs in meer dan 90 landen en is daarmee ’s werelds grootste fitness franchise.

Eigenaresse Heleen Kieboom werkte 15 jaar bij de Rabobank, toen er een reorganisatie kwam. Ze voelde zich niet meer thuis op haar werkplek. Gelukkig hielp haar werkgever met het zoeken naar ander werk. “Via een loopbaancoach kwam ik erachter dat ik sportief, nieuwsgierig en creatief ben. Ik sportte al bij Curves en mijn man stimuleerde mij altijd al iets voor mezelf te beginnen. Opeens viel het kwartje en ben ik mijn eigen club begonnen.”

Sportgelegenheid voor vrouwen

Begin vorig jaar startte het traject voor Heleen en ging ze druk op zoek naar een geschikte locatie. Die vond ze eind februari in Scheveningen. “Scheveningen is een kleine gemeenschap en eigenlijk net een dorp. Mensen kennen elkaar en bij Curves kunnen ze gezellig samenkomen en gelijk aan hun gezondheid werken.” In het traject naar de opening toe is Heleen persoonlijk begeleid door een Curvescoach en ook in de openingsweek is er iemand van Curves aanwezig om haar te ondersteunen. “Ik vind het heel erg spannend, maar heb gelukkig al heel veel afspraken staan van vrouwen die een intakegesprek willen. Want ondanks dat er veel sportscholen zijn, is de vraag naar een sportgelegenheid voor alleen vrouwen erg groot. Daarbij krijgen de eerste 100 leden 66 procent korting op de begeleidingskosten. Aangezien ik uit eigen ervaring weet wat Curves voor je gezondheid kan doen, heb ik vertrouwen in de toekomst van mijn club.”

 Dit is Curves

Curves biedt een uniek fitnessconcept voor vrouwen, gerund door vrouwen. Het succesvolle Curves bedrijfsmodel helpt de beginnende onderneemster bij de start in alle opzichten: van het zoeken naar een geschikte locatie, tot het regelen van de financiering. Vrouwen die sporten bij Curves voelen zich door de vrouwvriendelijke benadering op hun plek en zijn daardoor sterk gemotiveerd. Hierdoor werkt Curves ongelofelijk effectief, wat terug te vinden is in het succes van reeds bestaande franchise clubs.

De missie van Curves is ‘Vrouwen sterker maken’. Niet alleen fysiek sterker met een goede conditie, maar ook sterker door zelfstandig en financieel onafhankelijk te leven. Iedere vrouw kan nu zelfstandig ondernemer worden, dankzij het uitgekiende franchise support systeem van Curves. Meer informatie over de 30-minuten durende efficiënte Curves totaaltraining en de mogelijkheid tot franchise ondernemen is te vinden op www.buycurves.nl, www.facebook.com/Curvesholland en www.curves.nl.

Lees ook:Nu 30 dagen gratis trainen bij CURVES
Lees ook:Gratis Curves
Lees ook:Wie heeft mooiere billen? Jochem of Heleen?
Lees ook:Happy New You!
Lees ook:De Maagd….in aantocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>