Lekker in bad met L’Occitane druivenbladpoeder

De Nederlandse vrouw gaat het liefst in bad met een natuurlijk product. Weleda en Kneipp zijn daartoe geliefde merken. Maar ook het Franse L'Occitane heeft een fijne uitbreiding in het assortiment….

 

  

 

 

In de nieuwe 'druiven-serie' zit een badpoeder, dat bestaat uit een extract van rode druivenbladeren, essentiele olie van cipres en druivenzaadolie. De cocktail zorgt niet alleen voor een heerlijke geur maar ook een zacht huidgevoel. Het poeder maakt onderdeel uit van een lijn die in het teken staat van drainage ofwel vochtafvoer. Er is een verwarmende creme en anti-water retention gel. Nu geloof ik daar wat minder in. Als je teveel vocht vasthoudt (kan heel goed rond je menstruatie), kun je wat beter meer gaan drinken zodat je meer plast en gewoon gaan sporten. Dat doet echt wonderen, en stress verminderen helpt ook. Daarom heb ik uit deze lijn vooral iets gekozen wat compromisloos lekker is en je niet meer van hoeft te verwachten dan een eenvoudig verwengevoel.

Het wordt verkocht bij de eigen winkels, waarvan er inmiddels zes zijn in Nederland. Het poeder 250 gr kost 20 euro.

Lees ook deze blogs:

- Ontstressen met de The Body Shop

- Visjes eten je voeten schoon

- In bad met Shu Uemura

copyrights: www.moniquelindeboom.nl Wil je iets overnemen, vraag het eerst even!

Lees ook:‘Laat je huid relaxen’
Lees ook:Platter die buik!
Lees ook:The Body Shop ontdekt het ontstressen
Lees ook:Lekker, dit weer voor je huid
Lees ook:Ik zoek skinny en niet drinkende BFF’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>