Handige Tweezermanspiegel met lichtje en zuignappen

Ik hou van Tweezerman, al meer dan tien jaar. Het merk heeft de beste pincetten en andere accessoires om wenkbrauwen en nagels mooier te maken. Neem ook dit nieuwe spiegeltje om je wenkbrauwen te epileren. Wat ben ik hier blij mee – vooral omdat mijn spiegels verkeerd hangen (bewust gedaan hoor, zodat ik niet zie wat ik niet wil zien..haha), maar waardoor ik nooit met het beste (dag)licht mijn wenkbrauwen kan epileren (dat is dan wel weer een nadeel). Dit spiegeltje met lichtje en zuignappen biedt uitkomst.

 

 

 

Tweezerman Lighter Mirror is een kleine ronde spiegel die 10 keer vergroot, die een helder lichtje op de spiegel laat schijnen…en….er zitten aan de achterkant zuignappen, waardoor je hem tegen een glad oppervlak zoals een spiegel of raam kan plakken. Met name het raam is handig omdat je zeker het beste licht krijgt.

Een nadeel: het is erg klein, en je moet erg dichtbij staan anders wordt het een wazig beeld, je kunt ook alleen kleine delen van je gezicht bekijken. Veel meer dan je wenkbrauwen epileren of de meeeters uit je neus knijpen, kun je er niet mee. Het spiegeltje kost 19,95 en is te koop bij parfumerieen.

 

 

Lees ook:
Lees ook:Wat is het beste ‘epileer’ weer?
Lees ook:Ultra Shiny lipgloss met spiegeltje èn lichtje
Lees ook:Nooit meer pijn na het epileren
Lees ook:Leuk Pincet met LED verlichting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>