Ultra Shiny lipgloss met spiegeltje èn lichtje

Goed voor de dag komen, wie wil dat nu niet? Overdag, maar ook ‘s avonds tijdens een etentje. Etos heeft daarom wegens succes de Ultra Shiny lipgloss met spiegeltje èn lichtje vast in het assortiment opgenomen.

De onmisbare gadget als je kiest voor luxe en een sprankelende glimlach. Etos Ultra Shiny lipgloss is vanaf 15 augustus verkrijgbaar in de kleuren transparant, roze en lichtroze.  Voorbereid de deur uit
Met de Ultra Shiny lipgloss met spiegeltje èn lichtje kun je zelfs op donkere plaatsen de lipgloss heel precies aanbrengen. Zo heb je in een handomdraai ultra shiny lippen. Voortaan kun je zorgeloos genieten van een dagje winkelen of ’s avonds van een diner met je vriendinnen met verzorgde en intens glanzende lippen.  

Etos Ultra Shiny lipgloss met spiegeltje en lichtje, in de kleuren transparant, roze en lichtroze is vanaf maandag 15 augustus verkrijgbaar voor € 4.99.

Lees ook:Lekker glosje
Lees ook:Betaalbare make-up voor nop!
Lees ook:Q10 in je gloss
Lees ook:Zomerzon voorpret
Lees ook:Kijk me aan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>