Winterharmonie in je badkamer met Kneipp badolie

De heerlijk schuimende, etherische badoliën van Kneipp kennen we al een tijdje. Maar dit najaar komen ze met een fijne nieuwe geur: Winter Harmonie. Een melange van vanille, kruidnagel en sinaasappel. Een ware traktatie voor lichaam en geest in de koude én drukke wintermaanden…Wij zijn er gek op!

 

Kneipp Schuimende Badolie is een unieke combinatie van verzorgende, natuurlijke oliën en de luxe van schuim. De natuurlijke oliën in deze badolie beschermen de huid en heffen de licht uitdrogende werking van het schuim op. De werkzame etherische oliën zijn gewonnen uit vanille, kruidnagel en sinaasappel, de natuurlijke huidvettende olie is afkomstig van koudgeperste amandelen.

De zware geur van sinaasappel en kruidnagel is prikkelend en heeft een aromatherapeutische werking. Het Vanille-extract verwarmt en geeft een gevoel van welbehagen, sinaasappelolie maakt vrolijk en blij en kruidnagelolie versterkt je innerlijke kracht. Onze tip: Sluit jezelf op in de badkamer met Kneipp Winterharmonie, een ontspannen muziekje, glaasje wijn en een tijdschrift….Relaxen maar!

Lees ook:Ga badderen met lavendel, amandel, citroen lemongrass
Lees ook:Herboren dankzij de Kneipp Kuurtuin
Lees ook:Je nieuwe douche BFF
Lees ook:Urenlang fris…
Lees ook:Gespannen? Neem ‘n kopje ‘welterusten’ thee en relax…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>