Slank lijf, ingevallen bekkie

Vrouwen die de respectabele leeftijd van de 35 voorbij gaan, moeten goed in de gaten houden dat het behoud van een superslank, afgetraind lichaam kan leiden tot een zeer ingevallen gezicht. Wie er altijd maar naar streeft dat de laatste pondjes vet eraf moeten, zal zich ook moeten realiseren dat dat vet er dan overal afgaat, dus ook in je gezicht, en het ergste van al: daar komt het niet meer terug!

 

 

In Hollywood en L.A. hebben artsen er dan ook al hun handen vol aan om de gezichten van al die superslanke dames weer op te vullen met vulmiddelen. Zodat ze er weer toonbaar uitzien en niet als outerspace wezens, dan wel ernstig enge gevangenen. Huid-eigen vet is populair, maar ook fillers met melkzuur die langzaam maar gestaag weer voor volume zorgen. Dat dit zorgvuldig moet gebeuren, spreekt voor zich, want wie herinnert zich niet het gezicht van Conny Breukhoven?

Wees maar liever gewaarschuwd; naarmate je ouder wordt, is dieten en te rigoureus trainen niet echt beautifying voor je appearance

 

Lees ook:Feel bronzed & beautiful!
Lees ook:Kunstenares geeft poppen ‘makeunders’
Lees ook:Geef je lokken body
Lees ook:Prettig: Etos Hypo Allergeen Volume mascara
Lees ook:Ga voor een gratis mascara naar Kruidvat

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Slank lijf, ingevallen bekkie

  1. nieuwsgierig aagje

    nou, wees blij dat het bestaat, de mogelijkheid om je gezicht weer op te laten vullen.

      /   Reply  / 
  2. F.Floor (61)

    Dit ingevallen effekt komt door de combinatie van lijnen met onvoldoende ECHTE voeding. Ikzelf had ook zo’n bekkie toen ik op 29 uit het ziekenhuis kwam na een ongeluk.
    Nu ben ik 61 en volkomen rimpelloos, het geheim daarvan is een van de 13 vormen van vitamine-C namelijk E-300 (ascorbinezuur, wordt ook uitwendig voor in cremes verwerkt)en dat ik als zoutvervanger gebruik.
    Een aanrader en niet giftig!
    Het effekt is een bindweefselversterker en waarvan 2xNobelprijswinnaar prof.Linus Pauling de grafiek in zijn boek over vit.C laat zien en gewoon in je apotheek te koop.
    Dit spul moet verrimpeld Beatrixje maar eens slikken ipv. keukenzout dan is ze binnen het jaar zeker 20 jaar jonger zoals ik.
    De bijsluiter kun je vinden op een scholiertjeswebsite http://www.promootio.nl/floor en scroll naar griep.txt Veel suc6

      /   Reply  / 
  3. Maya

    Een beetje onderhuids vet boven je veertigste doet wonderen. Gewoon niet te hard trainen en je realiseren dat je geen twintig meer bent. Dan kun je dat afgetrainde lijf hebben EN een mooi vol bekkie. Vulmiddelen in je gezicht…wat een gruwel. Stel je voor dat dat over een paar jaar gaat ‘zweven’ of dat je er tumoren van krijgt? Jammer van Madonna en Courtney, ik had het al eerder op foto’s gezien. Ze zijn er door dat getrain niet mooier op geworden, integendeel!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>