Liefde in een tube , voor frisse ogen

Hoe fris is jouw oogopslag? Begin je die slapeloze nachten en het harde werken terug te zien rondom je ogen? Dan is het tijd voor wat speciale verzorging!

De huid is het dunst op je oogleden en rondom je ogen. De kwetsbare huid zal daarom sneller tekenen van huidveroudering vertonen. Een beetje extra aandacht en verzorging is daarom geen overbodige luxe.

Paula’s Choice lanceert de eerste ooggel in het assortiment: Resist Anti-Aging Eye Gel. Een lichtgewicht ooggel die de tekenen van veroudering tegengaat terwijl het tegelijkertijd de gevoelige huid kalmeert en verzorgt.

Voldoende slapen en je huid beschermen tegen de zon zijn natuurlijk zeer belangrijk om de huid rond de ogen er uitgerust en mooi uit te laten zien. Maar een goed oogverzorgingsproduct kan ook veel bijdragen om die jonge, frisse uitstraling te behouden. De Resist Anti-Aging Eye Gel bestaat uit een combinatie van veelzijdige en effectieve ingrediënten die de huid zichtbaar verhelderen, hydrateren en fijne lijntjes en tekenen van vermoeidheid verminderen. Na het gebruik van de ooggel zijn de resultaten veelbelovend:

* Revitaliseert en verzacht de tere huid rondom de ogen

* Opgezwollen oogleden en -huid onder de ogen worden minder zichtbaar

* Helpt de huid verhelderen en egaler worden

* Beschermt tegen oxidatieve stress door milieuvervuiling

De Resist Anti-Aging Eye Gel is speciaal ontwikkeld voor gebruik rondom de ogen. De formule, die onder andere bestaat uit peptiden en hyaluronzuur, werkt om de huid te herstellen en fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen. Het ingrediënt niacinamide (vitamine B3) verheldert de huid terwijl zoethout een egale teint verbetert en de huid kalmeert.

Dankzij de metalen applicator laat dit product zich gemakkelijk over de huid verdelen zonder de huid teveel uit te rekken. Bovendien geeft de applicator een verkoelend effect aan de huid. Een dun laagje ooggel rondom de ogen is voldoende voor een goede werking kan zowel in de ochtend als avond gebruikt worden. De luchtige ooggel wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Opvolgen met andere huidverzorgingsproducten is mogelijk en vergeet niet om overdag altijd een beschermend product tegen de zon aan te brengen met minimaal SPF 30.

Adviesverkoopprijs: € 36,00 / 15 ml € 14,00 / 5ml

Verkrijgbaar via www.paulaschoice.nl

Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Puistjes, no way!
Lees ook:Een daily SPF verzorger. Onmisbaar in je beautycase!
Lees ook:Hermodelleer je huid
Lees ook:‘Leeftijd is slechts een getal’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>