Keep calm en trakteer jezelf op een mooie glow en zachte handen

Knipsel

Keep calm and love your skin

Estée Lauder is altijd bezig om nog betere producten te ontwikkelen opdat we onze huid nog perfecter kunnen verzorgen. Zo hebben zij een tijdje geleden de New Dimension Transformative Collection gelanceerd. Met deze fijne lijn belooft Estée Lauder vrouwen de mogelijkheid om hun look op een compleet nieuwe manier te transformeren en te definiëren.

Een baanbrekend serum (New Dimension Shape + Fill Expert Serum), een Expert Liquid Tape in combinatie met twee speciaal ontworpen shaping-producten (Shape + Sculpt Face Kit en Shape + Sculpt Eye Kit) en drie doelgerichte behandelingen (Firm + Fill Eye System, Plump + Fill Expert Lip Treatment en Tighten + Tone Neck/Chest Treatment) benaderden schoonheid vanuit een nieuwe hoek en leggen de focus op contouren om een look ingrijpend te veranderen.

Nu gaat Estée Lauder nog een stap verder met nieuwe, uitmuntende formules voor het gezicht en de handen, in de vorm van New Dimension Sculpt + Glow Mask en Smooth + Tone Creme-Glove. Deze innovatieve formules zijn gericht op specifieke zones, voor een gladdere en optimaal gehydrateerde huid met een prachtige gloed.

Voor een prachtige glow in vijf minuten 

Het New Dimension Sculpt + Glow Mask laat de huid stralen en geeft de teint een prachtige gloed in slechts vijf minuten. Dit nachtmasker met ultra hydraterende werking maakt de huid direct, bij het eerste contact, voller en gladder. De huid voelt niet alleen buitengewoon zacht en soepel aan, maar ziet er ook jonger uit. De hydraterende, optische bestanddelen verspreiden het licht, terwijl ze fijne lijntjes onmiddellijk opvullen en vervagen. Bij langdurig gebruik stimuleren de veelzijdige Shaping-technologie en het geavanceerde procollageencomplex de natuurlijke stevigheid, het volume en de dichtheid van de huid voor een gelifte look. Daarnaast wordt de vochtbarrière van de huid maximaal aangevuld, voor extra bescherming. In de ochtend lijken de gezichtscontouren gladder, met een zichtbaar jongere huid die zijdezacht aanvoelt.

Het ingrijpende effect van een strakkere, stralende huid

Breng het masker rijkelijk aan op de gereinigde huid. Laat vijf minuten inwerken en dep het overtollige product zachtjes weg, tot er een dun laagje overblijft dat de huid de hele nacht lang verzorgt. Gebruik het masker drie keer per week voor het slapengaan.

Voor heerlijke zachte en verzorgde handen

De New Dimension Smooth + Tone Creme-Glove hydrateert en voedt de handen meteen bij het eerste gebruik. Deze intensieve moisturizer absorbeert snel, om de kwetsbare huid op de rug van de handen te verzachten en te beschermen. Bij langdurig gebruik helpt de formule met zijn veelzijdige Shaping-technologie en geavanceerde procollageencomplex de huid strakker en voller te maken. Rimpels op de handen vervagen en de textuur van de huid krijgt een boost, voor een stralend resultaat met een meer gelijkmatige teint. De handen blijven zelfs bij veelvuldig wassen de hele dag lang gehydrateerd.

Het ingrijpende effect van zachte handen met een gelijkmatige teint

Masseer de moisturizer ‘s ochtends en ‘s avonds in. Herhaal dit zo vaak als je wilt gedurende de dag. #bestangle @esteelauder

De nieuwe New Dimension Sculpt + Glow Mask en de New Dimension Smooth + Tone CremeGlove zijn vanaf heden exclusief verkrijgbaar aan de Estée Lauder-counters van De Bijenkorf (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag & Eindhoven) en online op www.esteelauder.nl.

Aanbevolen verkoopprijs : New Dimension Sculpt + Glow Mask, 50ml € 75,- New Dimension Smooth + Tone Creme-Glove, 75ml € 50,-

Lees ook:Je voeten #Feetie-proof
Lees ook:Wil jij ook een verbetering van fijne lijntjes, teint en textuur?
Lees ook:Masker met olijfolie voor de onzuivere huid
Lees ook:Drie nieuwe afslankmethodes getest
Lees ook:Vooruitstrevende BB cream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>