Vooruitstrevende BB cream

bb

Gelukkig is het aanbod van foundations en getinte moisturizers, ook wel BB- of CC cream genoemd, erg groot. We zouden namelijk niet zonder kunnen!! Ze maken ons gezicht smoother en verdoezelen oneffenheden. Echter beschermen ze vaak niet of onvoldoende tegen UV-straling en bevatten vaak ingrediënten die irritatie, overgevoeligheid en verstoppingen kunnen veroorzaken. Eau Thermale Avène heeft daarom haar eigen variant ontwikkeld: de Hydrating skin tone perfector.

Deze dagcrème egaliseert niet alleen lichte imperfecties, maar hydrateert én beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van de zon met factor (SPF) 30. De drievoudige werking zorgt voor een stralende en gezonde teint. De crème is onderdeel van de Hydrance Optimale-lijn en is vanaf oktober verkrijgbaar in een ‘light’ en ‘rich’ variant.

Een stralende huid

Een vochtarme huid die meestal droog en trekkerig aanvoelt, heeft vaak een vale en doffe teint tot gevolg. Hydrating skin tone perfector uit de Avène Hydrance Optimale-lijn bevat een combinatie van gekleurde en transparante pigmenten om de huid te egaliseren. Dit verbetert de natuurlijke teint, verhult lichte imperfecties en heeft als effect dat de huid nog meer gaat stralen. Hydrating skin tone perfector light is geschikt voor de normale tot gecombineerde huid en de rich variant voor de drogere huidtypes. De crème is vrij van parabenen, alcohol, octocryleen en siliconen waardoor de kans op een allergische reactie minimaal is. Daarnaast bevat de gezichtscrème SPF 30 en Pre-tocophéryl, een afgeleide van vitamine E die beschermt tegen vrije radicalen en helpt hiermee celschade (zoals vroegtijdige huidveroudering) te voorkomen.

Hydrance Optimale-lijn

Alle producten uit de Hydrance Optimale-lijn van Avène zijn geschikt voor de vochtarme huid. Een tekort aan vocht kan bij alle soorten huidtypes voorkomen. De Hydrance producten richten zich voornamelijk op hydratatie van de huid door de samenstelling van traanvocht na te bootsen. Dit zorgt voor een intense hydratatie van de huid.

De Hydrance Optimale Hydrating skin tone perfector light en rich zijn net als de andere producten van Eau Thermale Avène verkrijgbaar bij de apotheek en in de verschillende online webshops.

Kijk op www.eauthermaleavene.nl voor alle verkooppunten.

Hydrance Optimale Hydrating skin tone perfector light/rich (40 ml) € 20,99

Lees ook:Top voor je huid : Eau Thermale Avène
Lees ook:L’Oréal weet wat jouw huid wil: ‘Skin Perfection’
Lees ook:Dit masker maakt je huid snel weer zacht & soepel
Lees ook:Liefjes voor je huid
Lees ook:Handig zonnehulpje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>