Dit masker maakt je huid snel weer zacht & soepel

Een droge huid staat niet frisjes.

De zomermaanden zijn heerlijk, maar plegen vaak een flinke aanslag op de huid, als het gaat om het optimaal in stand houden van een goed vochtniveau. Invloeden zoals zon, veelvuldig zwemmen en zweten kunnen een droge huid flink uitdrogen. Met het Skin Recovery Hydrating Treatment Mask van Paula’s Choice (in een nieuwe verpakking!) laat je de huid snel weer comfortabel, zacht, soepel en glad aanvoelen.De zomermaanden zijn heerlijk, maar plegen vaak een flinke aanslag op de huid, als het gaat om het optimaal in stand houden van een goed vochtniveau. Invloeden zoals zon, veelvuldig zwemmen en zweten kunnen een droge huid flink uitdrogen. Met het Skin Recovery Hydrating Treatment Mask van Paula’s Choice (in een nieuwe verpakking!) laat je de huid snel weer comfortabel, zacht, soepel en glad aanvoelen.De zomermaanden zijn heerlijk, maar plegen vaak een flinke aanslag op de huid, als het gaat om het optimaal in stand houden van een goed vochtniveau. Invloeden zoals zon, veelvuldig zwemmen en zweten kunnen een droge huid flink uitdrogen. Met het Skin Recovery Hydrating Treatment Mask van Paula’s Choice (in een nieuwe verpakking!) laat je de huid snel weer comfortabel, zacht, soepel en glad aanvoelen.

Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Mask (voor de droge tot zeer droge huid) (€ 17,50/118 ml)

Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask lest onmiddellijk de dorst van de droge tot zeer droge huid. Dit ultravoedende en hydraterende masker is rijk is aan verzachtende en hydraterende werkstoffen zoals hyaluronzuur, macadamia-, olijf-, teunisbloem- en abrikozenolie voor een ongelooflijk stralende teint en een zijdezachte huid. De unieke mix van plantaardige oliën, antioxidanten (o.a. vitamine C en E, soja isoflavonoïden), essentiële vetzuren (linoleenzuur) en lipiden, geeft de droge (zomer)huid precies datgene wat zij nodig heeft om zichzelf te herstellen. Het product kan als masker of als een intensieve moisturizer worden gebruikt. Nu met een vernieuwde look qua verpakking!
Distributie & meer informatie voor de consument:

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

Lees ook:Liefjes voor je huid
Lees ook:Deze maskers laten je huid stralen tijdens de wintermaanden
Lees ook:Masker met olijf- en abrikozenolie
Lees ook:Dorstlessende Oase voor je huid!
Lees ook:Laat je huid aangenaam overwinteren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>