Deze maskers laten je huid stralen tijdens de wintermaanden

Paula's Choice Skin Recovery Hydrating Treatment MaskKak wat is het weer koud he? Je voelt de gure wind gewoon in je gezicht snijden. Ik word er heel naar van. Mijn huid wordt er overigens ook niet mooier op. Maar je kunt de natuur uiteraard een handje helpen.

De gure weersomstandigheden tijdens de wintermaanden plegen vaak een aanslag op de huid, als het gaat om het optimaal in stand houden van een goed vocht- en talgniveau. Invloeden zoals gure kou, regen, wind en centrale verwarming kunnen een droge huid flink uitdrogen en een gecombineerde of een vette huid juist aanzetten tot de productie van extra talg. Met het Skin Recovery Hydrating Treatment Mask en het Skin Balancing Oil-Absorbing Mask van Paula’s Choice breng je de huid snel weer in de juiste balans.

Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Mask (voor de droge tot zeer droge huid)           (€ 18,90/118 ml)

Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask lest onmiddellijk de dorst van de droge tot zeer droge huid. Dit ultravoedende en hydraterende masker is rijk is aan verzachtende en hydraterende werkstoffen zoals hyaluronzuur, macadamia-, olijf-, teunisbloem- en abrikozenolie voor een ongelooflijk stralende teint en een zijdezachte huid. De unieke mix van plantaardige oliën, antioxidanten (o.a. vitamine C en E, soja isoflavonoïden), essentiële vetzuren (linoleenzuur) en lipiden, geeft de droge (winter)huid precies datgene wat zij nodig heeft om zichzelf te herstellen. Het product kan als masker of als een intensieve moisturizer worden gebruikt.

Paula’s Choice Skin Balancing Oil-Absorbing Mask (voor de gecombineerde/vette huid) (€ 18,90/118 ml)

Een vette of gecombineerde huid kan door de weeromstandigheden in het najaar en de winter geprikkeld raken en daardoor extra talg gaan aanmaken. De nieuwe formule van het Skin Balancing Oil-Absorbing Mask van Paula’s Choice brengt een vette of gecombineerde huid weer in balans en laat haar zijdezacht en glad aanvoelen. De samenstelling op basis van de kleisoorten bentoniet en kaolien in combinatie met o.a. wilgenextract, panthenol, de vitaminen A, C en E en aloë vera-extract verfrist en kalmeert de vette huid zonder haar te irriteren. Het masker matteert de teint, verfijnt de poriën en absorbeert overtollig talg.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie voor de consument:

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.

De producten zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel www.paulaschoice.nl, alsmede via diverse professionele schoonheidssalons.

Lees ook:Liefjes voor je huid
Lees ook:Dit masker maakt je huid snel weer zacht & soepel
Lees ook:Masker met olijf- en abrikozenolie
Lees ook:Dorstlessende Oase voor je huid!
Lees ook:Ook jij hebt recht op een mooie huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>