Marc Jacobs ‘loves pepper’…..we love his new fragrance BANG

marc-jacobs-bang-2-BEerder maakten we op beauty blog al een melding over de nieuwe mannengeur Bang van Marc Jacobs. Wat een waanzinnige geur! Heb je hem al geroken toevallig? Not? Snel doen, want het is zo anders en vernieuwend dan de bestaande herenparfums. Zijn advertentie mag er ook zijn, hierin is Marc Jacobs zelf te bewonderen gehuld in adamskostuum, datgene wat bedekt moet worden, verhult hij met de nieuwe geur BANG.De creatie van BANG was voor Marc Jacobs in meerdere opzichten een bijzon-dere ervaring. Omdat het een mannengeur betrof, kon hij echt zijn eigen favoriete ingrediënten kiezen.

Marc ‘loves pepper’…

De geur begint met een explosie van een intrigerend trio van roze, witte en zwarte peperkorrels waardoor er een mannelijke elegantie ontstaat. Het hart, met oermannelijke houtsoorten, is warm en in de basis treffen we het aromatische benzoë aan dat zich versmelt met het sensuele vetiver.

BANG laat een gedurfd, diep en brutaal spoor op de huid achter en is duidelijk een geur voor de ‘cool guys of the world’.

NIEUW – Klein formaat, pittige uitstraling…

Zijn fans weten het al lang, Marc houdt van een onverwachte touch, van iets dat anders is dan anders. Bij BANG vinden we dit onder meer terug in de nieuwste aanwinst, de 30 ml Eau de Toilette. In tegenstelling tot zijn ‘grote broers’, de 50 en 100 ml, die met zilverkleurig metaal bedekt zijn, is de kleine flacon helemaal uitgevoerd in zwart glas waardoor hij extra opvalt in de lijn.

Marc Jacobs BANG 30 ml Eau de Toilette – adviesverkoopprijs 41 euro. Vanaf nu verkrijgbaar bij de geautoriseerde Marc Jacobs Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Lees ook:‘VOOR ALLE ‘COOL GUYS’ IN DE WERELD!’
Lees ook:Marc Jacobs introduceert ‘Bang Bang’
Lees ook:Marc Jacobs nakende…
Lees ook:Marc Jacobs in zee met Adriana Lima
Lees ook:Verliefd op… Marc Jacobs DECADENCE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>