Marc Jacobs in zee met Adriana Lima

Adriana Lima heeft een mooie klus te pakken. Ze wordt het gezicht van Marc Jacobs nieuwste geur. De geur heet …(tromgeroffel)….‘Decadence’ en verschijnt dit najaar.

Over Decadence is nu al bekend dat het een over de top geur gaat worden. Adriana Lima wordt hiervoor gefotografeerd in een boudoir setting met tot de verbeelding sprekende groen- en goudkleurige tinten.

De boodschap achter Decadence betreft een good girl die graag decadent wil worden. Het wordt sowieso heel anders dan de Daisy stijl die we tot nu toe vooral van Marc Jacobs kennen. Volgens de makers van de geur zal de elegante uitstraling van het parfum het hele Marc Jacobs huis naar een hoger level brengen.

Dat belooft wat, wij van beauty.blog kunnen dan ook niet wachten totdat Decadence zich aandient. En wat een geweldige keuze om de bloedmooie Adriana te kiezen voor hun nieuwe geur. We love this lady!

Lees ook:Verliefd op… Marc Jacobs DECADENCE
Lees ook:Best gift to yourself: de nieuwe Marc Jacobs Divine Decadence
Lees ook:Wimpers als Adriana Lima
Lees ook:Marc Jacobs introduceert ‘Bang Bang’
Lees ook:Delicious: Marc Jacobs Daisy Sorbets

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>