Man met beginnend haarverlies gezocht voor documentaire

hans

Namens Hans J. Diks – een expert op het gebied van haar – ontvangen we bij beauty.blog regelmatig interessante berichten met als onderwerp ‘haren’. Zo ook deze hieronder die we graag met je delen:

‘Kaal – het haar tussen de oren’ is de werktitel van de documentaire over de psychologie achter kaalheid. Filmmakers Rob Niemantsverdriet en Jaan van Aken willen met de film laten zien dat kaalheid bij mannen een onderschat probleem is en bij vrouwen een taboe. Ze zijn op zoek naar een (jongere) man met beginnend of iets gevorderd haarverlies die bereid is mee te werken aan de film.

Weliswaar is kaalheid bij mannen een bekend en geaccepteerd fenomeen. Maar met de documentaire willen de filmmakers laten zien dat je haar kwijtraken psychisch een zware worsteling kan zijn: je uiterlijk verandert drastisch. Zonder haar zie je er niet meer uit zoals je was, zoals je jezelf kent. De uiterlijke verandering heeft zijn weerslag op het innerlijk, op de identiteit.

De documentairemakers filmen een vijftal mannen en vrouwen op verschillende momenten om te laten zien hoe zij omgaan met het verliezen van hun haar. Het wordt een rustige documentaire, geen sensatie en met respect voor de mensen in de film, waarin het voor de kijker invoelbaar wordt hoe het is om je haren te verliezen en zo een drastische uiterlijke verandering te ondergaan in korte tijd.

Bekijk de preview voor een eerste indruk van de film op: https://vimeo.com/120498143

Gezocht:

Voor de documentaire zoeken ze nog een (jongere) man die kampt met beginnend of iets gevorderd haarverlies: staat u voor de keuze of u een haartransplantatie zult ondergaan of niet? Dan zouden de filmmakers graag -vrijblijvend- met u in contact komen om meer over hun plannen uit te leggen en uw verhaal te horen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan a.u.b. contact op: 06-27303585 of [email protected]

Lees ook:Mogelijk verband tussen kaalheid en hartziekte
Lees ook:Haarverlies tijdens de menopauze
Lees ook:5 zaken die je moet weten over de overgang én haaruitval
Lees ook:Filmpje! Penisvergroting door polijsten?
Lees ook:Biotherm Regenetic: kalende man is hot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>