De ene föhn is de andere niet!

Een kapper verbind zijn naam niet zomaar aan een merk, dan moet het wel wat zijn!! We zeggen er eerlijk bij dat we ‘m zelf (nog) niet getest hebben, maar de info sprak ons erg aan, vandaar alvast wat info over de Solis.

Heb jij ook zo’n last van pluizend, droog haar na het föhnen? Dan is de SOLIS Swiss Perfection by John Beerens iets voor jou. Door gebruik van de nieuwste techniek en ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging behaalt de Swiss Perfection het snelst, het beste resultaat. Bovendien zorgt deze techniek ervoor dat het vochtgehalte en de glans van het haar behouden blijven. En zeg nu zelf, gezond en glanzend haar willen we toch allemaal?

Je eigen kapper spelen is nog nooit zo leuk (en makkelijk) geweest. De Swiss Perfection is namelijk een professionele haardroger die ook geschikt is voor thuisgebruik. Volgens professionals en onderzoekers is deze föhn mindblowing door de baanbrekende tourmaline-, keramiek- en ionentechnologie die zorgen voor het beste resultaat. En het vermogen van 2.300 Watt maakt de Swiss Perfection een echte krachtpatser. Hierdoor droogt het haar nog sneller.
Door de speciale koude luchtknop is het haar snel afgekoeld, waardoor het goed op zijn plaats blijft. De koude lucht zorgt ervoor dat de warmte niet onnodig lang in het haar blijft en het haar niet beschadigt. Met de bescherming voor oververhitting beschermt de föhn niet alleen je haar tegen oververhitting, maar ook tegen zichzelf.

Gebruik je je föhn niet alleen om je haar mee te drogen, maar ook als microfoon tijdens het meezingen? Dan kun je nu zingend én dansend repeteren. De haardroger van SOLIS bevat namelijk een 2.8 meter lang snoer waardoor je heel je kamer door kan springen. Bovendien bevat de haardroger 50% meer luchtdruk en 40% meer lucht dan vergelijkbare professionele haardrogers. Het heeft meerdere snelheden en warmtestanden en een koude luchtknop. Het haarfilter is afneembaar zodat je de föhn lekker fris en schoon kunt houden. De föhn heeft een antislip handgreep, is verkrijgbaar in zwart en violet en heeft een adviesverkoopprijs van € 99 inclusief stylingmondstuk.

“Mooiste creaties”

John Beerens is er trots op dat de SOLIS Swiss Perfection zijn naam draagt. “Ik ben onder de indruk van de prestaties van deze professionele haardroger. De SOLIS Swiss Perfection by John Beerens is snel en eenvoudig om mee te werken waardoor niet alleen ik, maar ook jij de mooiste creaties kan creëren. Het resultaat is altijd perfect, mooi en glanzend haar!”
Wil je ook dat je haar altijd goed zit? Kijk dan voor meer informatie op www.solisonline.nl.

Lees ook:De nieuwe rage op gebied van haar & mode
Lees ook:Remmington Shine Line fohn is echt super
Lees ook:Dé Hannah SUN PERFECTION- lijn!
Lees ook:Braun roept uit voorzorg en op eigen initiatief Satin Pro en Satin Hair Colour haardrogers terug
Lees ook:Eindelijk, het kleurresultaat van de kapper… voortaan thuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>