Gelukkig nieuwhaar

Keune heeft samen met haar kapsalons 101,3 meter haar ingezameld. Hier kunnen 120 pruiken van worden gemaakt voor zieke kinderen. Het haar, alsmede een cheque van 30.000 euro, werd op 30 september overhandigd door George Keune jr. aan Yvonne de Boer van de Stichting Haarwensen. Deze stichting is er voor kinderen die vanwege kaalhoofdigheid een pruik nodig hebben.

De grootste Nederlandse haarcosmeticaproducent Keune vierde op 30 september haar negentigjarig bestaan in de Passenger Terminal in Amsterdam. Hoogtepunt van de avond was de overhandiging van de inzamelingsactie voor Stichting Haarwensen. Maar liefst 600 buitenlandse genodigden uit 68 landen en 900 Nederlandse invités waren te gast om dit bijzondere jubileum bij te wonen.

Het thema van de avond was ‘Once upon a time…’, waarmee verwezen werd naar de rijke historie van Keune. De presentatie van de show was in handen van Lieke van Lexmond. President-eigenaar George Keune sr. hield een emotionele toespraak. Hij is verantwoordelijk voor het wereldwijde succes van Keune. Ook viert hij dit jaar zijn 60-jarig jubileum bij het bedrijf.

Recordinzameling Stichting Haarwensen

Ter gelegenheid van het negentigjarig bestaan wilde Keune haarwensen in vervulling laten gaan. Middels een landelijke campagne in de Keune kapsalons is de afgelopen maanden zoveel mogelijk haar en geld ingezameld voor Stichting Haarwensen. In totaal is er 101,3 meter haar en een bedrag van 30.000 euro ingezameld. Speciale aandacht ging uit naar Kapsalon Jolanda uit Oosterwolde. Dit team had maar liefst 24 staarten (6,75 meter haar) opgehaald.

 

Lees ook:Marijke Helwegen steunt Stichting Haarwensen
Lees ook:De grootste kapsalon van Nederland strijdt tegen kanker!
Lees ook:Mede dankzij mooie Maxima super opbrengst van € 100.000,-
Lees ook:Be a model!
Lees ook:Get that look!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>