Marijke Helwegen steunt Stichting Haarwensen

Iedereen verdient mooi haar. En omdat Keune dit jaar 90 jaar bestaat, laten we haarwensen in vervulling gaan. Doel is om zoveel mogelijk haar en geld in te zamelen voor Stichting Haarwensen. De landelijke campagne in de Keune kapsalons loopt tot 15 september.
Geef om haar
Elk jaar krijgen ongeveer 500 kinderen in Nederland kanker waardoor ze hun haar verliezen. Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar die hierdoor of een andere vorm van kaalhoofdigheid een pruik nodig hebben. Daarvoor zamelen we met alle aangesloten kappers haar in dat hiervoor gebruikt kan worden. Het samenstellen en onderhouden van een pruik is zeer kostbaar en niet iedereen kan zich dit veroorloven. Daarnaast doneren we ook nog van elk verkocht product met een Haarwensensticker 1 euro aan de Stichting Haarwensen. 
 
Grootschalige inzamelingsactie
Deze inzamelingsactie doen wij met onze Keune kapsalons. Samen met deze kappers is Keune op zoek naar mensen die hun haar (staarten van minimaal 25 cm) willen doneren aan de Stichting Haarwensen. De kapper knipt het haar kosteloos af en zorgt ook nog eens voor een mooie coupe. De actie zal lopen tot 15 september en deelnemende salons zijn te vinden op keune.nl/haarwensen.
 
Steun de Stichting Haarwensen actie op Facebook of Twitter
 
Grootschalige knipdag in Soest met Marijke Helwegen
Op 7 september zal de haarstudio op het Keune Hoofdkantoor in Soest haar deuren openen om samen met de hairstylisten van het International Academy Team staarten af te knippen voor Stichting Haarwensen. Marijke Helwegen, die beter bekend staat als dé schoonheidsdiva, zal hierbij aanwezig zijn. Marijke Helwegen steunt deze actie. Zij is van jongs af aan geïnteresseerd in schoonheid en weet als geen ander hoe belangrijk een mooie bos haar is. Op 7 september zal zij vanaf 16.00 uur aanwezig zijn om staarten af te knippen voor dit goede doel.

Lees ook:Gelukkig nieuwhaar
Lees ook:De grootste kapsalon van Nederland strijdt tegen kanker!
Lees ook:Marijke Helwegen respecteert Jocelyn Wildenstein
Lees ook:Marijke Helwegen wil eigen magazine
Lees ook:Make over met Marijke Helwegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>