L’Oréal Professionnel goes Paris

L’Oréal Professionnel is recentelijk partner geworden van de prestigieuze Semaine des Créateurs de Mode, oftewel de Paris Fashion Week. Deze samenwerking sluit volledig aan bij de achtergrond van L’Oréal Professionnel als Maison Parisienne de la Coiffure.

 

L’Oréal Professionnel heeft een samenwerkingsverband gesloten met de ‘Fédération Française de la Couture, du Prêt-à-Porter des Couturiers et des Créateurs de Mode’, de organisatie die verantwoordelijk is voor de Semaine des Créateurs de Mode (Paris Fashion Week). De Paris Fashion Week wordt twee keer per jaar georganiseerd en toont de voor- en najaarscollecties van zowel de grote modehuizen als upcoming designers. Met meer dan 20 nationaliteiten, 130 designers en 5000 gasten is de Paris Fashion Week een van de meest prestigieuze en internationale modespektakels ter wereld.

 

Het samenwerkingsverband tussen L’Oréal Professionnel en de Semaine des Créateurs de Mode is een bekroning van de jarenlange verbintenis van L’Oréal Professionnel met mode en trends op internationaal niveau. De vakkundige haarstylisten van L’Oréal Professionnel verzorgen backstage de spectaculaire kapsels van de modellen en laten de collecties van de modeontwerpers hiermee nog beter tot hun recht komen. In Parijs, het bruisend hart van de mode, heeft L’Oréal Professionnel in voorgaande seizoenen de styling van vele modeshows verzorgd. L’Oréal Professionnel, Maison Parisienne de la Coiffure, is dan ook erg verheugd dat zij zichzelf vanaf februari 2012 officiële partner mag noemen van de fashion week in dé modehoofdstad van de wereld: Parijs.

 

Lees ook:Mooi in the wintermood met Danie Bles
Lees ook:Volg de Coiffure Awards live online
Lees ook:Spannend: Coiffure Award 2014 nominaties bekend
Lees ook:Marokkaans topmodel Maha Zaou verloor 51 kilo
Lees ook:Maison Calavas, verrukkelijk make-upconcept

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>