Marokkaans topmodel Maha Zaou verloor 51 kilo

De Brabantse beeldschone Maha Zaou vertegenwoordigt aankomend weekend Nederland in de Marokkaanse top van de fashion scene. Van 20-03-2014 t/m 23-03-2014, zal het caftan model uit Tilburg op de grootse catwalk verschijnen van FASHION DAYS CASABLANCA. Equivalent van Mercedes-Benz New York fashion week. Fashion Days Casablanca wordt door 50 miljoen Marokkaanse huishoudens bekeken. Modehuis Hermès, is hoofdsponsor. Maha Zaou was niet altijd het topmodel dat zij nu is. Voordat ze definitief doorbrak heeft zij veel moeten overwinnen. Met haar verhaal inspireert zij miljoenen.

DOORBRAAK
Het topmodel dat nu in de schijnwerpers staat door haar schoonheid verloor 51 kilo. Na het grandioze gewichtverlies belandde ze door haar deelname aan de Miss Marokko verkiezing in de Arabische modewereld, vorig jaar is ze hierin definitief doorgebroken.

FASHION DAYS
Designers waar Maha Zaou mee oa. samenwerkt : Bjorn Kersten (NL), Rosa Clará (SP), Zahra Yaacoubi, Amine Mrani, Rami Salamoun, Meriem Belkhayat ( Marokko , Midden-Oosten). Maha Zaou is het enige model van Marokkaanse afkomst uit Europa die voor Fashion Days wordt gevraagd. De productie kent duizenden (inter)nationale aanmeldingen van meisjes /modellen en designers die graag op FASHION DAYS zouden willen uitkomen. FASHION DAYS is hèt mode event in alle Maghrebijnse landen. Naast Marokko wordt Fashion Days ook gevolgd in alle Noord Afrikaanse landen en het Midden-Oosten. Maha Zaou is daarmee een bekend persoon in de Arabische wereld.

MAHA ZAOU
“Obese is a silent killer but you can kill obese” Zo luidt het persoonlijke motto van Marokkaans topmodel Maha Zaou uit Tilburg. Maha is een Marokkaans-Nederlandse jonge vrouw met een gezellige Brabantse tongval, die 51 kilo is afgevallen door een gastric bypass (=maagverkleining). Maha Zaou claimt dat doorzettingsvermogen de sleutel tot haar succes is. Zij schrijft een 2-wekelijkse populaire chicklit fashion column voor www.yourwayoflife.nl de grootse online glossy van de Benelux, per editie 100.000 viewers.

Event: Maha Zaou, deelname Fashion Days Casablanca, 20-03-2014 t/m 23-03-2014

Lees ook:°~°Marokkaans beautymerk°~°
Lees ook:Hugo Boss zoekt knappe koppen
Lees ook:Clinique maakte een foutje en roept tubes terug
Lees ook:Iraanse vrouwen gebruiken veel make-up
Lees ook:Epic! Kim als Arabische prinses

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>