luizen- én netenkam in één

Kinderen en hoofdluis…..een drama! Je kunt er gelukkig iets aan doen.

In de strijd tegen hoofdluis is regelmatig kammen erg belangrijk, zowel voor de controle op hoofdluis als bij het verwijderen van hoofdluizen en neten. Voor de controle is een plastic luizenkam nodig. Het verwijderen van hoofdluis en neten dient met een metalen kam te gebeuren, de zogenaamde netenkam. Hoofdluis bezorgt ouders en scholen een hoop werk. Om hen een extra handje te helpen introduceert Prioderm nu een luizen- én netenkam in één. Met één kam eenvoudig controleren op hoofdluis en direct eventueel gevonden hoofdluizen en neten verwijderen.
De bestaande netenkam van Prioderm is aangepast en heeft naast een dubbele rij met metalen tanden nu ook een zijde met plastic tanden. Als expert op het gebied van hoofdluisbestrijding is Prioderm de eerste met een gecombineerde kam in het assortiment. De zijde met plastic tanden is goed te gebruiken bij het controleren van het haar op hoofdluis. Indien hoofdluizen en neten in het haar worden ontdekt, gebruik je de metalen tanden aan de andere kant van de kam om ze te verwijderen. Bij de kam zit een handig beschermhoesje.
Kaminstructies
Wekelijks de haren controleren wordt aangeraden om hoofdluis tegen te gaan. Ook bij een besmetting vormt kammen een essentieel onderdeel van een goede hoofdluisbehandeling. Bij een hoofdluisbesmetting wordt geadviseerd om gedurende twee weken dagelijks te kammen met een netenkam. Kijk op www.prioderm.nl voor uitgebreide kaminstructies. En wil je weten of er hoofdluis heerst bij jou in de buurt? Ga dan naar www.luizenradar.nl.
Verkrijgbaarheid
De Prioderm Luizen- en netenkam vervangt de bestaande Prioderm Netenkam en is verkrijgbaar bij drogist en apotheek. De consumentenadviesprijs is € 7,75.
 
Naast de Luizen- en netenkam heeft Prioderm een breed assortiment aan producten om hoofdluis te behandelen én voorkomen, zoals Prioderm Preventief, Prioderm dimeticon en Prioderm Lotion.

Prioderm Preventief, Prioderm dimeticon, Priolox Foam en de Prioderm Luizen- en netenkam zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Prioderm Lotion en Prioderm Shampoo zijn geneesmiddelen met malathion als werkzame stof. Lees voor gebruik de bijsluiter.

 

Lees ook:Met mondwater nóg schoner!
Lees ook:12 uur lang een frisse mond
Lees ook:12 uur lang smintjesfris
Lees ook:Verfris je huid met een Cocos Mint Masker
Lees ook:Superwax voor ‘n supergladde bovenlip!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>