12 uur lang een frisse mond

Colgate lanceert een geheel vernieuwde range Colgate Total® tandpasta’s. De vier varianten zijn het paradepaardje van Colgate; wereldwijd marktleider in mondverzorging. De nieuwe geavanceerde formule van Colgate Total reinigt de tanden effectief en bevat een uniek bacteriebestrijdend systeem dat zich hecht aan de mond om problemen zoals tandplak, tandsteen, zuuraanvallen en andere tandvleesproblemen non-stop 12 uur lang te helpen voorkomen. Naast Colgate Total® Original bestaat het assortiment uit een Fresh variant, voor een frisse adem, Whitening om vlekjes te verwijderen én te voorkomen en Sensitive, speciaal voor verlichting bij gevoeligheid.

Een gezonde mond
Er zijn vele bacteriën die dagelijks in elke mond te vinden zijn. Deze bacteriën kunnen kleine en grote ongemakken veroorzaken. Tandplak, tandsteen, tandvleesproblemen en gaatjes leiden uiteindelijk allemaal tot een slechter gebit. En ook zuuraanvallen door eten en drinken, een slechte adem en verkleuring van de tanden, willen we het liefst voorkomen. Colgate Total® is één van de meest geteste mondverzorgingsproducten ter wereld. Alle Colgate Total tandpasta’s hebben een klinisch bewezen formule die de meest voorkomende problemen helpt voorkomen. De unieke combinatie van fluoride en een antibacterieel systeem vormt zich als een beschermend laagje over je tanden en tandvlees tijdens het poetsen, dat je gebit tot 12 uur non-stop helpt beschermen. Zelfs na het eten en drinken. Daarmee biedt Colgate Total® tussen de poetsbeurten door bescherming tegen een groot scala aan problemen die een gezonde mond in de weg staan.

Checklist voor een gezonde mond
Naast het gebruik van een goede tandpasta, is er nog een aantal belangrijke vuistregels voor een gezonde mond:
• 2 keer per dag grondig poetsen en dagelijks flossen;
• een uitgebalanceerd voedingspatroon en zo min mogelijk
tussendoortjes;
• gebruik van tandpasta en andere producten met fluoride;
• spoelen met een mondspoeling met fluoride op advies van de tandarts.
Dat resulteert uiteindelijk in een gezond en schoon gebit, vrij van etensresten en tandplak. Het tandvlees heeft een roze kleur en tijdens het poetsen of flossen is het niet pijnlijk en bloedt het niet. Tot slot komt bij een gezond gebit geen permanente slechte adem voor.

Het Colgate Total assortiment
Colgate Total® Original: 12 uur complete non-stop bescherming.
ColgateTotal® Whitening: Betere vlekverwijdering voor het herstellen van de natuurlijke witheid van de glimlach.
Colgate Total® Fresh: Verfrist de mond en helpt het gebit te beschermen tegen bacteriën die een slechte adem veroorzaken.
Colgate Total® Sensitive: Met een anti-gevoeligheids ingrediënt dat helpt de gevoeligheid van de tanden te verminderen.

www.colgate.nl

Lees ook:12 uur lang smintjesfris
Lees ook:Check, check, check… is je mond gezond?
Lees ook:Checklist voor een gezonde mond
Lees ook:feiten en fabels over tandvlees…
Lees ook:Tanden scrubben

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>