Celebrities lopen er mee weg: UNITE

Fashion meets hair: Unite

Unite, het exclusieve haarverzorgingsmerk uit Amerika is al jaren een begrip bij internationale celebrities als Heidi Klum, Eva Longoria & Sienna Miller. Andrew Dale is de grondlegger van dit fashiongerichte hairconcept en heeft hiermee een begrip in de haarverzorgingsmarkt geïntroduceerd.

“I’ve always looked at hairstyling the same way a fashion designer looks at fashion,” reveals Dale. “I believe everyone who’s serious about hair sees styling as an art. That’s why it was important to me to build a brand with a philosophy rooted in fashion.”

De basislijn van dit unieke concept bestaat uit 32 heerlijke producten. Daarnaast presenteert Unite twee maal per jaar een nieuwe collectie geïnspireerd op de laatste modetrends. Indien het modebeeld erom vraagt worden er nieuwe producten aan de lijn toegevoegd.

Onmisbaar in de basislijn van Unite is de ‘7Seconds Conditioner’, deze leave-in conditioner maakt het haar direct doorkambaar zonder het te verzwaren. Ook is de conditioner uitermate geschikt als kniplotion.

Voor een prachtige bos krullen zonder pluis is er Boing Curling. Deze styling lotion speciaal voor natuurlijk krullend of gepermanent haar verbeterd de krultekening en gaat pluisvorming tegen zonder het haar te verzwaren of hard te maken.

Een andere favourite is de ‘Blonda Shampoo’. De Blonda Shampoo is speciaal ontwikkeld om ongewenste gele of warme tonen uit blond en grijs haar te verwijderen. Als aanvulling hierop komt Unite later dit jaar met een Blonda Conditioner.

In het voorjaar 2012 draait alles om volume. Moveable Volume staat dan ook aankomend voorjaar centraal bij Unite. Deze nieuwe productlijn geeft je dat prachtige ‘Big, luxurious hair’ waar iedere vrouw van droomt! Met het allernieuwste product ‘Expanda Dust’ creëer je in een handomdraai geweldig volume en structuur.

De producten van Unite zijn niet vet, hebben geen overheersende geur en zijn niet getest op dieren. Daarnaast zijn de producten vrij van parabenen, gluten, sodiumchloride, DEA, MEA en sulfaten waardoor ze geschikt zijn voor iedereen!

Andrew Dale

Andrew Dale is al vanaf zijn 16e jaar actief in de kappersbranche. Andrew begon zijn carrière met een stage bij de fameuze kapper/hairstylist Vidal Sassoon in Londen. Na zijn stageperiode ging hij aan de slag bij de Sloan Street Salon, Londen. Op zijn 21e werd hij door Vidal Sassoon persoonlijk gevraagd om les te geven op de Vidal Sassoon Los Angeles Academy en  om te komen werken in zijn Beverly Hills Salon. Tijdens deze periode heeft Andrew veel contacten opgedaan met nationale en internationale celebrities. In 1987 richtte hij zijn eerste eigen salon op in Los Angeles, wat hij in korte tijd uitbreidde tot vier in de regio. Om zich volledig te kunnen richten op het ontwikkelen van zijn eigen productlijn heeft Andrew inmiddels z’n salons verkocht.

Lange tijd werkte Andrew backstage tijdens Los Angeles Fashion Week, en nu nog steeds is zijn merk Unite erg actief tijdens shows en shoots in Londen en New York Fashion Week.

Andrew ontwikkelde zijn eigen haircare brand UNITE in 2004. De kennis die hij opdeed tijdens zijn werk op de academy, backstage, en in de diverse salons heeft hij samengebracht in deze professionele, premium haarverzoringslijn.

Verkoopinformatie: ga naar www.unitebenelux.nl

 

 

Lees ook:Haarverzorgingsmerk van de celebs nu in Nederland
Lees ook:Creëer catwalk looks in je badkamer
Lees ook:Met je BFF’s naar John Frieda salon Londen
Lees ook:Get that ‘Brigitte Bardot-ish’ volume
Lees ook:Intensieve hydratie voor je haren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>