Super glanzend haar met de ionentechnologie van Braun

Onlangs was ik aanwezig op de persdag van Procter&Gamble. Daar zag ik een paar meiden rondlopen met prachtige, jaloersmakende krullen vol glans. Wat bleek? Ze hadden net in de kappersstoel gezeten bij de stand van Braun. Zij showden namelijk drie nieuwe stylingapparaten met een speciale Satin Ion-techologie uit de Braun Satin Hair lijn. Het resultaat was verbluffend… 

 

De nieuwe lijn van Braun bestaat uit drie verschillende apparaten: de SatinLiner (stijltang), de SatinStyler (krultang) en de SatinPro (föhn). Alle drie zorgen ze voor gezonde, zijdezachte lokken en opvallend veel glans.

Het geheim zit ‘m in de de Satin Ion-technologie waarbij tot 12 keer meer ionen vrijkomen, zo vertelde een haarstyliste mij. Ionen zijn negatief geladen moleculen die een neutraliserend effect hebben op positief (statisch) geladen deeltjes. Tijdens het gebruik komt er meteen een stroom ionen vrij. Deze hechten zich aan de positieve moleculen van je haar. Zo wordt iedere haar onmiddellijk omhuld als een soort natuurlijke conditioner. De neutraliserende werking voorkomt statisch haar en maakt zelfs het meest weerbarstige haar zacht en glanzend.

- Braun heeft er nu ook een speciaal voor gekleurd haar

 

Lees ook:Schwarzkopf en Braun lief voor geverfd haar
Lees ook:Nieuwe Braun Ionen-haarstyler werkt echt
Lees ook:Braun roept uit voorzorg en op eigen initiatief Satin Pro en Satin Hair Colour haardrogers terug
Lees ook:De carmenset heeft Sarah gezien!
Lees ook:BESCHERM UW HAAR IN DE ZON MET SOLAR SUBLIME

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “Super glanzend haar met de ionentechnologie van Braun

  1. Sandra

    Ik heb een reclame gezien op de tv van deze nieuwe satin hair Ion producten van Braun. Maar kan op internet nergens vinden waar ze te koop zijn.. Weet iemand dit? Groetjes Sandra

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    hoi sandra, volgens mij moet je gewoon eens informeren bij zo’n zaak waar ze allemaal elektrische apparaten verkopen, van koelkast tot fohn. je weet wel, van die speciaalzaken. en wellicht de blokker, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen.

      /   Reply  / 
  3. teha

    hu? dat is toch dezelfde waar “we”al heel lang over praten?
    Die waar maya zo enthousiast over is? Dit lijkt mosterd na de maaltijd?

      /   Reply  / 
  4. Maya

    Hoi Sandra, je kunt hem bijv. bij de Kijkshop kopen en ook online bestellen. Je krijgt er gratis stylingproducten bij en tot 31 december de 19% BTW terug. Als ie niet bevalt kun je hem binnen twee maanden terugsturen naar Braun, dan krijg je je geld terug.

      /   Reply  / 
  5. Nyho

    Is deze Braun beter dan andere haardrogers met ionentechnologie? M.a.w. die “tot 12 keer meer ionen”, is dat ten opzichte van gewone föhnen of ten opzichte van föhnen met ionentechnologie? Bedankt vast voor de informatie.

      /   Reply  / 
  6. redactie, monique

    hoi nyho, ik ken (nog) geen andere haardrogers met ionen en ook die claim niet, van welk merk komt die af? dan kan ik het eens uitzoeken.
    ben zelf erg tevreden over de braun en mijn vriendinnen en zelfs mijn man ook. je merkt daadwerkelijk een verschil, maar dat doe je wellicht ook met andere ionen-apparaten, lijkt me.

      /   Reply  / 
  7. Nyho

    Ik wilde de Braun gaan kopen en toen bleek ook een Rowenta Ionic te bestaan. Deze laatste had een diffuser en de Braun niet. (Ik heb m’n haar nog nooit zonder diffuser geföhnd, want zonder had ik geheid een ragebol). Nu weet ik niet meer welke ik het beste kan kopen. Ik wil graag dat mooie niet-pluizige effect. De Braun is €50,00 en de Rowenta €40,00.
    Bedankt alvast voor advies.

      /   Reply  / 
  8. redactie, monique

    phew nyho, dat is een lastige vraag omdat ik de rowenta niet ken. maar een ding kan ik wel zeggen; de braun satinpro 2200 heeft absoluut een diffuser erbij zitten. bovendien heeft hij een satinknop, dat net zoals een diffuser werkt en wellicht nog fijner omdat je niet met een extra kop te maken hebt. die satinknop zorgt ervoor dat de temperatuur net iets koeler wordt, op welke stand je hem ook zet, waardoor pluizen wordt voorkomen. de combi van de ionenknop en en satin garandeert helemaal nadanoppes pluizen.
    zo, en nu heb ik genoeg reclame gemaakt *wink*

      /   Reply  / 
  9. Nyho

    Monique, dank je wel.

      /   Reply  / 
  10. Maya

    Hoi, ik heb de Braun SatinPro toch echt zonder diffuser gekregen. In de folder die erbij zat stond dat er nog wel een type was MET diffuser. Daar moet je dan even goed op letten.

      /   Reply  / 
  11. redactie, monique

    ja wat suf zeg, want het type satinpro 2200 heeft dus echt een diffuser

      /   Reply  / 
  12. Nyho

    Ja, dat ontdekte ik ook: terug naar de winkel, het type mét diffuser hebben ze nu voor me besteld. Bedankt allebei.

      /   Reply  / 
  13. Sofie

    Kan iemand me dringend vertellen of er bij het model waar diffusor bijzit,ook een standaard stuk opzit (zoals het eenvoudigste model).

    Bedankt!

      /   Reply  / 
  14. Nyho

    Sofie, Er zit een standaard opzetstuk en een diffuser bij de Satinpro SPI 2200 DF. Zonder DF geen diffuser. Maar waar heb ik me druk om gemaakt!! In de handleiding staat o.a. “Om optimale resultaten te behalen met de technologie, dient u de haardroger te gebruiken zonder de opzetstukken.” Overigens vind ik het resultaat geweldig, vandaag voor het eerst gebruikt. Ik föhnde dus zonder opzetstukken en gebruikte mijn vingers van de linkerhand als diffuser :-) .

      /   Reply  / 
  15. redactie, monique

    ohhhh ja, dat klopt inderdaad ook Nyho, was ik inderdaad vergeten te vertellen; die opzetstukken moet je niet gebruiken als je die ionenfunctie aanzet. leuk te horen dat je er ook zo happy mee bent!

      /   Reply  / 
  16. Sofie

    Willen jullie daarmee zeggen dat als je de stukken wel gebruikt,de ioniserende werking verloren gaat?
    En wat bij gebruik van een kam om te stylen?Ik brush m’n haar steeds met een ronde borstel.Mag dit dan nog?
    Bedankt ;-)

      /   Reply  / 
  17. redactie, monique

    ik gebruik ook gewoon een borstel om te stylen, dat is geen probleem. die opzet stukken zitten direct op de fohn, die geioniseerde lucht moet er doorheen, wellicht zit daar het pijnpunt.

    je moet em trouwens niet in de vochtige badkamer gebruiken hoor, want dan doen die ionen het niet.

      /   Reply  / 
  18. Sofie

    Mijn badkamer is groot genoeg,het wordt er als bij wonder nooit vochtig.
    En na bad of douche vliegen de ramen meteen open ;)
    Ik heb hem besteld hier in België en kan er vrijdag om,ben echt benieuwd!

      /   Reply  / 
  19. FireFly01

    Maakt jullie stijltang van Braun ook zoveel geluid. Andere stijltangen die ik heb zijn namelijk geluidloos.

      /   Reply  / 
  20. Samantha

    Hallo,

    Ik heb een stijltang van Braun en ik vind het echt perfect ben er echt super blij mee geluidloos en al..!! gekocht bij de BBC !
    Het is het geld waard want hij doet het heel goed en krijg veel complumentjes van andere mensen hoe ik me haar zo mooi heb gemaakt en met dank van me styltang Van Braun.!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>