Deze ‘musthaves’ zijn ook deze winter wéér je beste vriendinnen! #philosophy

Knipsel

In de winter kan je huid droog en gevoelig reageren door de steeds wisselende temperaturen. Ons favoriete beautymerk ‘philosophy’ heeft al jaren ALLES in huis om de winter beautyproof door te komen. Daarom nemen we hun beste producten die perfect zijn om de winter door te komen nog eens door!
De verwarming staat hoger en we hullen ons in wollen truien en warme jassen. Het is winter en het is koud! Onze huid is juist nu gebaat bij extra verzorging. Met de essentials van philosophy help je je huid – door haar extra te voeden, te verzorgen en te herstellen – probleemloos de winter door.

Stap 1: Cleanse  

philosophy purity made simple mineral oil-free facial cleansing oil met de 3-in-1 cleansing oil op basis van 12 essentiële oliën kun je gemakkelijk in één stap make-up verwijderen, de huid reinigen én tonifiëren. de mineraalvrije olie voelt heel luxueus aan en geeft je huid de weldadige extra aandacht die ze in de winter verdient. pure verwennerij op reinigingsgebied waarmee je ’s ochtends en ‘s avonds je skin care ritueel begint.

purity mineral oil-free facial cleansing oil

Stap 2: Peel 

philosophy the microdelivery peel kit Je huid regelmatig ´peelen´ is een beauty ritueel dat ook in de winter garant staat voor een perzikzachte huid. door dode huidcellen regelmatig te verwijderen krijgen de voedende en hydraterende werkstoffen van je verzorging, die de huid in de winter zo hard nodig heeft, de kans om sneller en dieper in de huid opgenomen te worden. de uit twee stappen bestaande microdelivery peel kit is een peeling voor thuisgebruik, die je slechts 1x per week gebruikt. het vernieuwt en versterkt de huid met peptiden en vitamine c waardoor je velletje duidelijk gladder aanvoelt en helemaal straalt.

microdelivery peel A

Stap 3: Treat 

philosophy when hope is not enough omega 3 l 6 l 9 replenishing oil

In de winter heeft je huid behoefte aan extra verzorging en bescherming. dan is dit hét ideale s.o.s-product als je huid door het winterse weer ´in een crisis´ is geraakt, gevoelig reageert en droog en trekkerig aanvoelt. de luchtige, hydrofiele olie, die absoluut niet vet aanvoelt, is verrijkt met 7 natuurlijke oliën die essentiële vetzuren bevatten en vitamine a + e. het versterkt de huidbarrière, vult de huid direct aan met voedingsstoffen en zorgt voor een betere weerstand. door slechts 3 à 4 druppels dagelijks onder je moisturizer aan te brengen, ben je de hele winter verzekerd van een comfortabel aanvoelende, gezonde en stralende huid.

oil

philosophy hope in a jar for dry skin                                                                                                                                                                                

Van de ijzige wind naar een warme kachel en vice versa. in de winter kan je huid droog en gevoelig reageren door de steeds wisselende temperaturen. De romige, extra rijke hope in a jar moisturizer for dry skin herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid én kalmeert de trekkerigere, droge huid direct. de verzachtende moisturizer is verrijkt met rijstzemelenolie en vitamine e wat de huid in de winter extra comfort en bescherming geeft.

hope in a jar for dry skin

philosophy hands of hope restorative hand and cuticle cream

Een handcrème is altijd aan te raden, maar in de winter is het echt een beauty must. Hinderlijke droge handen en nagelriemen worden voorkomen door regelmatig hands of hope te gebruiken. De handcrème is rijk aan shea butter, zoete amandel-, rijst-, zemelen- en zonnebloemolie die de huid en nagelriemen voeden terwijl het hyaluronzuur in de formule voor een perfect hydraterende werking zorgt. Met deze ´verzorgende handschoen´ kunnen je handen de winterse kou moeiteloos trotseren. tip: neem altijd een tube mee in je handtas.

hands of hope

philosophy kiss me tonight                                                                                                                                                                                                  

Droge lippen en barstjes door de kou worden voorkomen en hersteld met deze intensieve lipverzorging. de romige formule, die heel prettig op de lippen aanvoelt, maakt fijne lijntjes minder zichtbaar, zorgt voor een gezonde uitstraling en bewaakt de vochtbalans. zo houd jij je lippen ook in de winter in perfecte ‘kusconditie’.

kiss me tonight lip care

philosophy winter essentials
stap 1: cleanse

purity made simple mineral oil-free facial cleansing oil 180 ml € 21,56*

stap 2: peel

microdelivery peel kit 71,96*

stap 3: treat

when hope is not enough omega 3•6•9 replenishing oil 25 ml € 42,26*

hope in a jar for dry skin 60 ml € 42,26*

hands of hope restorative hand and cuticle cream 30 ml € 11,66*

kiss me tonight 9 gr € 17,54*

*adviesverkoopprijs
philosophy is exclusief verkrijgbaar bij ici paris xl
check www.iciparisxl.nl voor een verkooppunt in de buurt of aankoop online.

 

 

 

Lees ook:Smile, Sparkle en Shine met de philosophy holiday collection
Lees ook:Heilzaam trio voor je huid
Lees ook:Verwen je dierbaren met philosophy gifts
Lees ook:Oprah’s favoriete moisturizer
Lees ook:Hope in a Jar Night fiets naar je toe dit najaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>