Heilzaam trio voor je huid

radiant&refined kitJe huid is je kostbaarste bezit. Ze verdient daarom ook het allerbeste onderhoud. Beauty.blog heeft Deze kit, de radiant & refined kit is ideaal om mee te nemen op vakantie, want hierin heeft philosophy drie bestsellers verzameld om de huid te reinigen, te hydrateren en volledig te verzorgen om de eerste tekenen van huid-veroudering te bestrijden. De kit is bij uitstek geschikt voor de normale en de gecombineerde huid.

De Philosophy radiant & refined kit bevat:

• purity made simple – 90 ml

• when hope is not enough – 11,1 ml

• hope in a jar – 30 ml met de producten uit de kit verzorg je in drie stappen de huid volledig. de eerste stap is reiniging met purity made simple. stap twee is aanbrengen van het serum when hope is not enough. en bij stap drie gebruik je hope in a jar voor hydratatie/ verzorging.

radiant & refined kit – adviesverkoopprijs: Є 24,95 vanaf augustus 2013 exclusief verkrijgbaar bij check www.iciparisxl.nl voor een verkooppunt in de buurt of aankoop online.

Lees ook:Smile, Sparkle en Shine met de philosophy holiday collection
Lees ook:Bekroonde gezichtsreiniger
Lees ook:Deze ‘musthaves’ zijn ook deze winter wéér je beste vriendinnen! #philosophy
Lees ook:Verwen je dierbaren met philosophy gifts
Lees ook:Hope in a Jar Night fiets naar je toe dit najaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>