Feestdagenkilo’s? Ik ben geen grammetje aangekomen #Herbalife

fotoVandaag heb ik leuk nieuws. Een tijdje geleden werd ik als blogger gevraagd of ik serieus deel wilde nemen aan het testen van de producten van het Amerikaanse Herbalife. Best een uitdaging, want dat betekende dat ik een aantal maaltijden door een Herbalife shake zou vervangen.

Zo gezegd zo gedaan. Tijdens de testperiode (die nog steeds loopt) heb ik een aantal doelen geformuleerd met mijn persoonlijke coach. Zo wilde ik:

A: fitter worden

B: op gewicht blijven na de feestdagen

De begeleiding vanuit Herbalife ervaar ik als heel zorgzaam en prettig. Er werd midden oktober een plan opgesteld en daarna ben ik voorzien van de nodige voedingsmiddelen/supplementen. Zo heb ik o.a. shakes, proteinerepen, maaltijdrepen, vitaminetabletten en vezel- en kruidentabletten ontvangen om te consumeren.

Elke dag streef ik ernaar om zowel mijn ontbijt als mijn lunch door een shake te vervangen. Als ik tussendoor trek krijg pak ik een proteinereepje of ‘s avonds weleens een zakje geroosterde Sojanootjes als snackje. Ook drink ik Herbalife kruidenthee tussendoor.  Als aanvulling slik ik drie keer per dag hun vitaminetabletten en vezel- en kruidentabletten.

Een shake bevat 220 Kcal, inclusief de 250 ml sojamelk waarmee je de shake maakt. ’s Avonds mag je een gewone maaltijd eten, het liefste met minder vet en koolhydraten.

Met de feestdagen en een ongeplande ziekenhuisopname tussendoor kan ik jullie vertellen dat het niet altijd is gelukt om me aan de twee shakes per dag te houden. Maar mijn doelen waren fitter worden en op gewicht blijven. Je snapt dat ik erg benieuwd was of dit me dus is gelukt met de afgelopen vreetdagen (met Kerst hebben we maar liefst twee keer  gegourmet). Met een kloppend hart ging ik afgelopen weekend naar mijn sportschool om me daar te wegen en wat bleek, ik was dus geen grammetje, maar dan ook geen grammetje aangekomen!! Niet gelogen en supercool, want ik weeg dus nog steeds exact hetzelfde als toen ik eraan begon.

Ik ga nu nog even door met het doel er nog twee kilo’s af te krijgen en ik weet zeker dat dat gaat lukken, want iedereen om me heen is tijdens de feestdagen een kilo of drie aangekomen, ik heb dus heerlijk gegeten en ben gewoon op gewicht gebleven. En ook voel ik me 120% fit. En dat is best cool als je beseft dat ik onlangs nog een narcose moest ondergaan (onverwacht). Normaalgesproken vergt een narcose ook heel veel van je, maar mijn coach adviseerde me om daarna goed aan te sterken met de shakes en ik heb het gevoel dat dit echt werkt. Tot slot kan ik je melden dat de shakes goed smaken en niet vervelen.

I’m absolutely hooked now!

Lees ook:Herbalife week 1 – afgevallen & fitter
Lees ook:Slanker & meer energie met Herbalife, ik test het uit
Lees ook:Shake je slank!
Lees ook:Getest: Herbalife Chocolade Munt
Lees ook:Verslavend & gezond: Herbalife Proteïnebars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>