Slanker & meer energie met Herbalife, ik test het uit

fotoherbalifeZeg, hoe voel jij je na een dag werken? Ik plof ’s avonds meestal op de bank neer en mijn energielevel is dan niet best. Ik voel me moe, uitgeblust en val soms zelfs voor 21:30 uur al in slap op de bank. Niet echt gezellig dus. Het liefst zou ik wat meer energie hebben, niet alleen gedurende de dag, maar juist in de avonduren.

Maar dat is niet het enige, want met het oog op de aankomende feestdagen(schrans)periode lijkt het me prettig om nu alvast te leren hoe ik mijn gewicht enigzins onder controle kan houden/ beheersen.

Daarbij zou het ook fijn zijn als ik wat kilo’s kan verliezen. Het liefst een stuk of vijf. Het merk Herbalife ken ik al heel lang, maar heb nog nooit hun producten in mijn levensstijl verwerkt. Ja ik heb weleens een Shake gebruikt, omdat ik het gewoon erg lekker vind, maar niet met het doel om af te vallen en meer energie te krijgen.

Via via ben ik in contact gekomen met een erkende Herbalife coach en die durft de uitdaging met mij aan om ervoor te zorgen dat ik

  1. Meer energie krijg
  2. Meer spieren krijg
  3. Ook wat kilo’s ga verliezen

Het eerste gesprek met de enthousiaste coach vindt plaats in het pittoreske Bergen. Nadat mijn lichamelijke conditie uitgebreid is besproken en gescand middels een bodyscan moet ik toch even slikken. Oepsie. Mijn vetpercentage is best hoog en mijn fysieke gesteldheid is echt om te janken. Op zich niet verrassend, want ik ben ‘s avonds ook echt gaar. Mijn BMI daarentegen (dat is je Body Mass Index) is 22,1 en dat is gelukkig oke!

Volgens mijn coach is het erg belangrijk dat we met het Herbalife voedingsplan gaan bewerkstelligen dat ik sowieso meer energie krijg en dat mijn vetpercentage flink omlaag gaat. Erbij sporten is een optie, maar niet verplicht. Herbalife werkt volgens het principe goed, beter, best.

Ik krijg het voedingsadvies om eerst te beginnen met het vervangen van mijn ontbijt en lunch door Herbalife producten (voedingsshakes). ’s Morgens kan ik gewoon mijn yoghurt met wat walnoten blijven eten en daar 3 lepels voedingsshake aan toevoegen. Tussendoor mag ik een Herbalife- Proteinereep  en die zijn er in drie heerlijke smaken te weten: chocolade-pinda, vanille-amandel en citroen. Tussen de middag pak ik een shake, ik heb de keuze uit twee varianten Vanille en Cookies & Cream, maar er zijn in totaal maar liefst acht smaken nl buiten de twee die ik al noemde kun je ook nog kiezen uit: Aardbei, Chocola, Tropische Vruchten, Cappuccino, Toffee en Appel en Kaneel en de limited edition Chocolade Munt. Wat ik daarnaast meekrijg is instant theedrank en die is er in vier smaken te weten Original, Citroen, Framboos en Perzik. Deze drank bevat slechts 6 calorieën per kopje en geeft je extra energie op de momenten dat je je futloos voelt. Ideaal dus naast je tussendoortjes.

’s Middags neem ik een appel als tussendoortje, maar ik mag bijvoorbeeld ook wat kersentomaatje, komkommer of een plakje kipfilet. Hier zijn nog meer mogelijkheden, maar die ga ik jullie allemaal later vertellen. Naast de shakes slik ik ook supplementen van Herbalife, ik krijg de multivitamine tabletten + Vezel en kruitentabletten voorgeschreven. Beide pillen neem ik ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds. En ’s avonds mag ik gewoon avond eten , eten. Natuurlijk is gezond eten het beste wat je kunt doen, maar als ik een keer wil zondigen, dan mag ik daar ook echt van genieten. Bovendien mag ik gewoon cappuccino , ik neem er elke dag eentje, blijven drinken. Het is fijn dat je niet alles hoeft te laten.

Dit is zo’n beetje in een notendop hoe ik de komende dagen te werk ga om meer energie te krijgen. Later ga ik jullie meer vertellen over hoe je verschillende Shakes kunt maken en hoe het zit met de kosten wanneer je Herbalife in je voedingspatroon opneemt.

Voor nu kan ik je zeggen dat ik erg benieuwd bent wat er de komende tijd gaat gebeuren. Hiervan ga ik jullie wekelijks op de hoogte houden.

Klik hier voor meer informatie over Herbalife

Lees ook:Verslavend & gezond: Herbalife Proteïnebars
Lees ook:Herbalife week 1 – afgevallen & fitter
Lees ook:Feestdagenkilo’s? Ik ben geen grammetje aangekomen #Herbalife
Lees ook:Wat zijn jouw beauty-voornemens?
Lees ook:Shake je slank!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Slanker & meer energie met Herbalife, ik test het uit

  1. Saskia Mol

    Ik ben benieuwd wat je van Herbalife vind. Bij mij heeft het goed geholpen. Gr. Saskia

      /   Reply  / 
  2. Rianne Zwaan

    Bij mij heeft Herbalife heel goed gewerkt. Succes. Groetjes Rianne

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>