BB Cream van Clinique

Goed nieuws voor degenen die zweren bij BB Cream. Clinique heeft er nu ook drie in haar assortiment opgenomen.

In Azië is de Age Defense BB Cream SPF 30  van Clinique enorm populair. Goed nieuws! Nu komt de BB Cream ook naar Nederland en zal in 3 tinten verkrijgbaar zijn. 

Deze multifunctionele BB Cream (Blemish Balm) beschermt de huid tegen UVA/UVB-stralen en camoufleert onvolkomenheden onmiddellijk. Deze verzorgende crème brengt de huid bovendien in balans en gaat overtollige talg- en vetproductie tegen. De huid is egaal, zacht, gehydrateerd en beschermd.

De formule is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, en bevat pigmenten die zorgen voor een stralende en gezonde teint. De crème geeft een gemiddelde tot volledige dekking die oneffenheden camoufleert zonder dat dit ten koste gaat van een natuurlijke, egale uitstraling. De poriën zijn minder zichtbaar en de huid heeft een gladde en perfecte uitstraling

Age Defense BB Cream SPF 30 is een multifunctioneel product met een cocktail aan ingrediënten.

  • Pigmenten zoals mica en ijzeroxides zorgen samen met polymethylsilsesquioxane en silica voor een multidimensionale lichtreflectie waardoor imperfecties worden gecamoufleerd en gecorrigeerd. De pigmenten hebben een kleurcorrigerend effect met als resultaat een teint die helder en gelijkmatig is. Bovendien wordt overtollig vet geabsorbeerd voor een langdurige werking en betere hechting van foundation.
  • Een combinatie van chemische zonnefilters (octinoxate, octisalate, avobenzone) absorbeert schadelijke UV-straling en biedt met factor 30 breed-spectrum bescherming. Fysische zonnefilters (titaniumdioxide en zinkoxide) bieden extra bescherming door deflectie van UVA/UVB-stralen. Om huidopname en -irritatie te voorkomen, zijn de zonnefilters ingekapseld in een drijvende matrix zodat ze niet direct in contact met de huid komen.
  • De krachtige antioxidant vitamine E beschermt de huid tegen schadelijke omgevingsinvloeden en voorkomt afbraak van collageen als gevolg van blootstelling aan zon en vervuiling.
  • Cafeïne verzacht en kalmeert de geïrriteerde huid, heeft een huidstimulerende werking en zorgt voor zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels.
  • Glycyrrizinezuur reduceert de huidirritatie die het gevolg is van interne en externe stress.
  • Een hydratatiecomplex van trehalose, carboxylzuur en sodium hyarulonaat verbetert de hydratatie, bevordert de vochtbalans en zorgt de hele dag voor optimaal huidcomfort.
  • Zeewierextract uit Laminaria Saccharina vermindert de productie van overtollig vet.

Details:

BB Cream is het ultieme multifunctionele beautyproduct. De crème biedt alle verzorging die uw huid nodig heeft: bescherming, preventieve antioxidanten en voldoende dekking om oneffenheden te camoufleren. BB Cream kan worden aangebracht als een primer onder foundation en geeft een perfect resultaat. BB Cream kan zelfstandig worden gebruikt voor een natuurlijke, gezonde en gladde huid. Gebruik een kleine hoeveelheid (vermijd het gebied rond de ogen) en verwijder de BB Cream met een make-upremover.

Age Defense BB Cream SPF 30 is verkrijgbaar in drie tinten voor roze of gouden ondertonen en is geschikt voor alle huidtypes.

Tint 1 : voor de zeer bleke huid met roze ondertoon

Tint 2 : voor de bleke huid met gouden ondertoon

Tint 3 : voor de lichtbruine huid met gouden ondertoon

Indicatieve verkoopprijs :               € 28,30

Uitsluitend verkrijgbaar op:           www.clinique.nl vanaf begin juni 2012.

Lees ook:De BB Cream van Clinique gaat als een malle!
Lees ook:Hulde voor de Etos BB cream
Lees ook:Klasse Foundation: DECLARÉ Firming Cream Make-up
Lees ook:Je BFF tijdens de zomermaanden: DD Daily Defense Cream
Lees ook:Eyecandy van Clinique

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “BB Cream van Clinique

  1. Jasmine

    Dat klinkt als een wondermiddel!

      /   Reply  / 
  2. Meya

    HaHa, je hebt gelijk Jasmine.

    Ik zelf heb er eerst veel over gelezen en gezocht op andere sites en nu heb ik 1 gevonden die meer dan de helft goedkoper is. Je leest ook dat de Aziatische BB Cream beter is en dat klopt ook. Ik ben erg tevreden met de BB Cream van Green Tea gekocht bij de webshop van greenteacosmetics.nl voor € 10,96. Voor dat bedrag kan je nogeens wat uitproberen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>