Een superfruit shake voor je lippen!

Vooraankondiging, vanaf september verkrijgbaar:

Nieuw van Labello is de Labello Vitamin Shake. Deze stick combineert een mooie glans met intensieve verzorging van de lippen. De gezonde ingrediënten zoals Acai bes en wilde appel voegen vitamines toe en beloven een intensieve hydratatie en verzorging van je lippen. De roze met witte kleurencombinatie van de stick zorgt voor een mooie glans en kleur van de lippen.

Het is voor het eerst dat Labello een stick introduceert die uit twee verschillende kleuren bestaat. De Labello Vitamin Shake combineert de kleur zachtroze met wit zodat de kleuren op de lippen gemengd worden. Zo krijgen de lippen een prachtige, subtiele glans en kleur.

De Acaibes is een van de fruitsoorten die bekend staat als superfruit. Deze kleine vitaminebommetjes zitten boordevol anti-oxidanten die de huid van je lippen voeden en beschermen. Daarnaast zorgen deze Acaibessen en wilde appeltjes voor een heerlijke geur en kleur. Daarbij bevat de stick Vitamine C, E en Pro Vitamine B5. Deze mix van fruitextracten geeft je lippen een gezonde en zachte look.

Vitamines & bescherming

Uniek aan deze stick is de grote hoeveelheid vitamines die ervoor zorgt dat vrije radicalen, moleculen die andere cellen in het lichaam beschadigen, geen kans krijgen. Zo helpt Vitamine C bij de opbouw van collageen zodat de huid soepel en rimpelvrij blijft. Vitamine E helpt het water in de huid van de lippen vast te houden en beschermt tegen UV-stralingen. Pro Vitamine B5 heeft een hydraterende werking en verbetert bovendien de elasticiteit van de lippen. Zo blijven de lippen zacht en soepel. Voor een extra bescherming in de zon bevat de stick een SPF10 die UVA- en UVB-stralen tegenhoudt. De stick is geschikt voor iedereen en kan dagelijks op elk gewenst moment gebruikt worden.

De Labello Vitamin Shake is vanaf september verkrijgbaar , € 2,99

wist je dat:

Labello al ruim 100 jaar dé lipverzorgingsexpert is en dat Labello steeds weer voor innovaties in de markt zorgt. Labello, nobody loves lips more!

Lees ook:Superfruit op je lippen!
Lees ook:Win: Labello Vitamin Shake
Lees ook:Gezonde en shiney lippen
Lees ook:Labello & de natuur, lief voor je lippen
Lees ook:Zoen je gek met je nieuwe mooie volle lippen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>