Labello & de natuur, lief voor je lippen

image004Het goede van de natuur en de jarenlange ervaring van Labello zijn nu gecombineerd in de nieuwe generatie lipverzorging; Labello Pure & Natural. Deze range bestaat uit vier verschillende lipverzorgingsproducten die ieder op hun eigen manier je lippen verzorgen. Elke Labello Pure & Natural stick heeft een heerlijke geur op basis van de verschillende ingrediënten per stick, zoals honing of munt. Daarnaast verwent en verzorgt de Labello Pure & Natural stick de lippen langdurig. Alle vier de producten in deze lijn zijn 100% vrij van conserveringsmiddelen en bevatten Jojoba-olie en Shea Butter.

Labello Melk & Honing

Labello Melk & Honing verwent en verzorgt de lippen. Honing is rijk aan antioxidanten die zorgen voor extra hydratatie en tevens verzorging bieden aan de schrale huid. Melk is een klassiek beautyelixer dat rijk is aan aminozuren en vitaminen, wat zorgt voor mooie en gezonde lippen voor iedere vrouw.

Labello Munt & Mineralen

Labello Munt & Mineralen zorgt voor frisse lippen en beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Munt staat erom bekend dat het de zintuigen stimuleert en een aangenaam koel, zacht en tintelend gevoel geeft. De mineralen die zijn verwerkt in deze Labello, versterken en verbeteren de huidstructuur van de lippen.

Labello Olijf & Citroen

Labello Olijf & Citroen beschermt de lippen tegen uitdroging en biedt intensieve verzorging. Olijfolie staat bekend om zijn vochtregulerende werking en geeft een optimale hydratatie. Citroenextract heeft van nature antibacteriële eigenschappen en zorgt er bovendien voor dat je lekker in je vel zit.

Labello Kamille & Calendula

Labello Kamille & Calendula geeft een zachte verzorging aan gevoelige lippen en biedt een intensieve verzorging. Calendula wordt al van oudsher gebruikt om te kalmeren en ontstekingen te verzachten. Kamille zorgt ervoor dat gesprongen lippen heerlijk zacht blijven. Daarnaast heeft het een helend effect op wondjes.

Alle vier de Labello Pure & Natural varianten zijn vanaf dit najaar te koop voor een consumentenadviesprijs van € 2,99.

Lees ook:Labello Munt & Mineralen
Lees ook:Superfruit op je lippen!
Lees ook:Een superfruit shake voor je lippen!
Lees ook:Win: Labello Vitamin Shake
Lees ook:Zoen je gek met je nieuwe mooie volle lippen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>