Bestrijdt de oorzaak van de pijn met tandeigen mineralen

Voortaan hoef je geen ijsje meer te laten liggen. Tegenwoordig ligt Sensodyne Repair & Protect in de schappen, een fluoridetandpasta die gevoelige tanden niet alleen beschermt, maar ze ook kan herstellen. Sensodyne Repair & Protect is de eerste tandpasta, verkrijgbaar op de Nederlandse markt voor het grote publiek, die werkt op basis van NovaMin®. De gepatenteerde formule bestrijdt niet de pijn, maar de oorzaak van pijn, met dezelfde mineralen waar ook je tanden van gemaakt zijn.

Veel mensen hebben af en toe last van een pijnscheutje aan hun tanden. Om dat vervelende gevoel te voorkomen, vermijden ze het nuttigen van koude dranken, ijsjes en andere voedingsmiddelen die de lente zo lekker maken. Uit recent onderzoek van GSK blijk dat maar weinig mensen actie ondernemen om hier iets tegen te doen.1
 
Gevoelige tanden
Gevoelige tanden ontstaan wanneer het tandbeen of dentine bloot komt te liggen. Tandbeen, dat normaliter bedekt wordt door glazuur of tandvlees, bestaat uit duizenden kanaaltjes die van de buitenkant van de tand naar de tandzenuw lopen. Wanneer de beschermlaag van deze kanaaltjes verdwijnt, worden ze makkelijker gestimuleerd door bepaalde prikkels (temperatuurschommelingen, bepaalde voeding) en ervaren wij een onaangenaam gevoel of zelfs een pijnscheut in de tand.

NovaMin®
NovaMin® is een geconcentreerde calciumformule met de mineralen calcium en fosfaat, de natuurlijke bouwstenen van tanden. De NovaMin®-technologie wordt geactiveerd wanneer deze in contact komt met speeksel. NovaMin® legt een beschermende laag van deze mineralen over blootliggend dentine. Deze laag is harder dan het dentine en bestand tegen de dagelijkse belasting van de tanden door poetsen en zure dranken en voeding. Zo biedt NovaMin® langdurige bescherming tegen de pijn bij gevoelige tanden en helpt het om de gevoelige plekken te herstellen.

Sensodyne
Sensodyne is de eerste keus van tandartsen en mondhygiënisten bij gevoelige tanden. Sensodyne biedt dagelijkse bescherming tegen pijn bij gevoelige tanden met een breed assortiment mondverzorgingsproducten, zoals tandpasta’s, zachte tandenborstels, mondwater, floss en speciale producten voor kinderen.
 
1 GSK U&A Summary Sensitive Teeth

Lees ook:Nooit meer zere tanden!
Lees ook:Geen gevoelige tanden meer bij het eten van IJS!
Lees ook:76% heeft last van gevoelige tanden
Lees ook:Dé oplossing voor gevoelige tanden
Lees ook:Nu ook in Nederland: de Snap on Smile!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>