Dé oplossing voor gevoelige tanden

tandpastaUit recent onderzoek is gebleken dat 1 op de 3 mensen last heeft van gevoelige tanden. Daarbij is de grootste wens van deze groep een product dat zorgt voor directe pijnverlichting, zodat ijskoude drankjes, warme koffie of thee of het favoriete ijsje weer zonder pijn kunnen worden genuttigd. Die wens brengt elmex vanaf nu in vervulling door de introductie van elmex Sensitive Professional. Het bijzondere aan deze tandpasta, in vergelijking met andere tandpasta’s, is dat het zorgt voor een directe pijnverlichting als je de pasta met een vingertop, per gevoelige plek, gedurende 1 minuut in masseert.
 
Door blootliggende zenuwkanaaltjes die een directe verbinding hebben met de tandzenuw worden door warmte, koude, zoet of zuur veroorzaakte prikkels direct doorgegeven aan de zenuw, wat tandgevoeligheid veroorzaakt. Omdat dit zeer pijnlijk is, passen mensen met gevoelige tanden hun levensstijl aan de klachten aan. Extreem koude of warme drankjes of etenswaren worden vermeden, wat hinderlijk kan zijn in het dagelijks leven. Een korte massage van de gevoelige tand met de nieuwe tandpasta biedt nu de oplossing. Het geeft direct een voelbaar resultaat zodat je weer volop kunt genieten.
 
elmex® SENSITIVE PROFESSIONAL is vanaf nu verkrijgbaar in alle drogisterijen en diverse supermarkten voor een consumentenadviesprijs van EUR 4.49.
Kijk voor meer informatie op http://www.elmexsensitiveprofessional.nl/

Lees ook:Nooit meer zere tanden!
Lees ook:1 centimeter is genoeg !
Lees ook:Bestrijdt de oorzaak van de pijn met tandeigen mineralen
Lees ook:Geen gevoelige tanden meer bij het eten van IJS!
Lees ook:76% heeft last van gevoelige tanden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>