Supergoedje voor je lippen

Gure kou, wind en actief wintersporten vraagt om een  goede verzorging en vooral bescherming van de tere huid van de lippen. De zon op de skipistes is verraderlijk fel en kan de lippen flink uitdrogen. Nieuw van Australian Gold is de Herbal Therapy Lip Balm met SPF 30!
 
Deze nieuwe lipbalsem heeft een rijke, crèmige textuur en een plezierige smaak van sinaasappel met een vleugje frisse munt.  De formule op basis van vitamine E en Aloë Vera beschermt de tere huid van de lippen tegen UVA en UVB- straling dankzij een SPF 30 zonnefilter op basis van o.a. Oxybenzone en laat de lippen fluweelzacht, soepel en glad aanvoelen.
 
Distributie, verkoopprijs & meer informatie:
 
Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland. De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.
 
Voor meer informatie is er de website: www.australiangoldtanningclub.nl
 
Verkoopprijs:
 
Australian Gold® Herbal Therapy Lip Balm SPF 30          €  4,95

Lees ook:Perfect summerbeauty duo van Australian Gold®
Lees ook:‘Winter sunguards’
Lees ook:Australian Gold® Outdoor zonneproducten
Lees ook:Het beste voor je body: Australian Gold®
Lees ook:Terrasjesmake-up!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>