Magic Manuka: wonderhoning!

Pure Beauty Boutique - Lloyd Sisters Manuka HoningLloyd Sisters Manuka Honing 15+ is lekker, gezond en krachtig. Lloyd Sisters Manuka Honing 15+ is pure verwennerij, zit bomvol anti-oxidanten en heeft een wetenschappelijk bewezen gezondheidsbevorderende werking. Bij Pure Beauty Boutique staan verwennen, gezondheid en natuurlijke effectieve producten hoog in het vaandel. Precies de reden waarom  Lloyd Sisters Manuka Honing 15+ hier op het ‘menu’ staat.
 
Thanks honey
Lloyd Sisters Manuka Honing is een pure, natuurlijke Nieuw-Zeelandse honing. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat het gebruik van 15+ Manuka Honing gezondheidsverbeteringen oplevert. De honing is meerdere malen succesvol gebruikt voor het bevorderen van genezingsprocessen. Aangetoond is dat Lloyd Sisters Manuka Honing de aangroei van weefsel bevordert en littekenvorming tegengaat. Doordat Lloyd Sisters Manuka Honing ontstekingen remt en het regeneratieproces bevordert, kan de honing verlichting geven aan mensen die last hebben van brandend maagzuur, maagzweren en het prikkelbare darm syndroom PBS. Manuka kan daarnaast helpen bij schimmelklachten zoals ring- en dauwworm en waterwratjes.
 
Gebruik
•             Neem dagelijks 1 tot 3 theelepels Lloyd Sisters Manuka Honing voor de maaltijd als spijsverteringssupplement en als voedingssupplement om het afweersysteem te ondersteunen.
•             Laat een theelepel Lloyd Sisters Manuka Honing op de tong smelten om de keel te verzachten.
•             Breng de honing aan onder een pleister of verband als eerste hulp om het herstel van de huid te bevorderen.
 
Onderzoek heeft uitgewezen dat Nieuw-Zeelandse honingsoorten goed toepasbare aantallen anti-oxidanten bevatten, waarbij 15+ Manuka honing het hoogste aantal heeft. Informatie over het wetenschappelijk onderzoek dat het antibacteriële effect van Manuka Honing onderschrijft,  is te vinden op de website van het Biological Sciences Department aan de University of Waikato: http://bio.waikato.ac.nz/honey/contents.shtml
 
Prijs en verkrijgbaarheid
Een grote pot van 350 gram Lloyd Sisters Manuka Honing UMF 15+ kost € 39,- en is verkrijgbaar via www.purebeautyboutique.nl.
 
Over de Lloyd Sisters
Belinda en Sarah Lloyd zijn de vijfde generatie Lloyds die op een kleine boerderij op het Noorder eiland van Nieuw-Zeeland bijen houden. De boerderij is aan alle kanten omringd door natuurgebied. De Lloyd Sisters voeren zelf alle processen uit waardoor zij de beste kwaliteit kunnen garanderen. Voor uitgebreide informatie over de Lloyd Sisters: http://www.lloydsisters.co.nz.
 
Over Pure Beauty Boutique
Maureen van Aken is de initiatiefneemster van Pure Beauty Boutique. Zij werkte maar liefst 12 jaar in de natuurcosmetica en ontdekte tijdens haar reizen prachtige natuurlijke cosmetica. “Ik geloof in natuurcosmetica en de kracht van het moment voor jezelf. Het een kan niet zonder het ander. Rust is een must om de huid te laten stralen. Ons lichaam absorbeert de meeste stoffen die wij smeren. Ik vind het een geruststellende gedachte als die stoffen zoveel mogelijk natuurlijk zijn. Tegelijkertijd wil ik geen concessies doen aan luxe. In Pure Beauty Boutique komt alles samen en schep ik een gezond verwenconcept.”

Lees ook:Hou je van je huid, dan voed je haar met Huni-soap van honing
Lees ook:Primeur: verzorging op basis van honing
Lees ook:Nieuw: ClearSkin met Manuka en Wilgenextract
Lees ook:Weleda = duurzaamheid
Lees ook:Natuurlijke cosmetica favoriet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>