Musthave voor chocolade-addicts!

Voorkant_CocoaIk ben verslaafd aan chocolade, elke dag eet ik er wel wat van. De ene dag een soesje van de Appie H de andere dag heerlijke pure met noten. Brosjes en minisnickers gaan er ook in als zoete koek. Dat schiet natuurlijk helemaal niet op, want je wordt helaas niet slanker van chocolade….Maar misschien is dit de oplossing: er is nu iets nieuws op de markt: Lip Therapy Cocoa van Vaseline, dat is een naar cacao geurende lipbalsem die je lippen beschermt.Velen zijn al vertrouwd met de stijlvolle, handige blikjes van Vaseline Lip Therapy. Geen wonder dat het al tijden een favoriet product is voor in handtas of jaszak. Binnenkort introduceert Vaseline het nieuwe zusje binnen de Lip Therapy lijn: Vaseline Lip Therapy Cocoa. Deze naar cacao geurende balsem werkt als geen ander om je lippen te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Het werkt als een barrière op je huidoppervlak, waardoor vochtverlies aanzienlijk wordt vertraagd.

Anders dan de huid van het lichaam is de huid van de lippen niet van nature in staat haar eigen vochtlaagje te creëren, waardoor zij gevoeliger is voor droogte en barstjes. Zeker in de winter is extra verzorging dus geen overbodige luxe. Vaseline Lip Therapy Cocoa beschermt de huid tegen uiteenlopende weersomstandigheden en zorgt voor onovertroffen hydratatie. Met als resultaat zachte, verzorgde lippen met een gezonde glans.

Naast alle voordelen van het gebruik van Vaseline Lip Therapy Cocoa voor de lippen, past een bruine variant ook goed in het modebeeld van aankomende winter. Hierin staan warme tinten bruin en groen, afgewisseld met khaki centraal. Dit komt niet alleen terug in kleding, ook haar en nagels worden voorzien van een brede variatie aan warme bruintinten. Kortom van fashion tot function, Vaseline Lip Therapy Cocoa is een handig accessoire voor in de handtas deze winter.

Lip Therapy Cocoa is vanaf half oktober verkrijgbaar bij Kruidvat, voor een consumentenadviesprijs van €1.99.

Lees ook:Handige tips waarmee je zelfs de koudste dagen van het jaar doorstaat
Lees ook:Supergoedje voor je lippen
Lees ook:Vaseline zoekt donkere vrouwen
Lees ook:Familycrème: Dr.Hauschka Rozencrème
Lees ook:Perfect summerbeauty duo van Australian Gold®

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>