WoW van Daphne

daphne-deckersTC World of Women, afgekort WOW, heet de lingerielijn van Daphne Deckers en Ten Cate. Daphne: ‘Een mooi decolleté is een sieraad.’ Met de L-Shape cup gaat ze voor het ‘wow-effect’. De bh geeft zowel onder- als zijwaartse steun. De grootte van dit L-vormige padding-systeem varieert per cupmaat. “Het is een heel nieuwe push-up beha geworden,” zegt Deckers tijdens de presentatie van de setjes. “Andere push-up bh’s creëren een spaarpot. Deze beha haalt de borsten ook naar boven, niet alleen naar elkaar toe. Dat geeft het ‘wow-effect’.”

Deckers werd door het bodyfashion merk Ten Cate gevraagd om samen een lingeriecollectie te ontwikkelen.

De huidige collectie bestaat naast een basic thema uit: flowerhearts, zwart van kleur, opgefleurd met greige gebloemde hartjes; mirror stripes, met print van streepjes en romantische spiegeltjes, geïnspireerd op de Barokstijl; en full lace met veel kant. “Maar voor Kerst zullen er nog twee thema’s bijkomen,” zegt Deckers, die nauw betrokken was bij de pasvorm van de beha. Volgens Daphne zal WOW steeds weer verrassend en actueel zijn. “Vanaf nu zal ook de tv-commercial worden uitgezonden, zodat het niemand zal ontgaan dat deze lingerielijn er is. Maar het vliegt nu al de winkels uit.” De bustehouders variëren van prijs tussen 29,95 en 44,95 euro.

Lees ook:Accessoires van Daphne Deckers
Lees ook:Er hangt een geurtje aan Daphne Deckers…
Lees ook:Hema shockeert: Man draagt push-up bra
Lees ook:Zwarte lingerie staat op nr. 1 en de Oma onderbroek is een NO-GO!
Lees ook:Daphne Deckers bekroond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>