Nieuw bij Thermen Holiday! Duurzame ontharing via de Elos

item_image_2496Elos ontharing is geschikt voor alle huidkleuren en alle haarkleuren. Dus ook een heel donkere huid én blond, grijs en vlassig haar. Elos ontharing is wetenschappelijk getest door dermatologen en plastisch chirurgen.
De FDA (Food and Drugs Administration) heeft Elos goedgekeurd voor permanente reductie van haargroei. Ditbetekent dat bij meer dan 90% van de kandidaten de behandeling een langdurige reductie van haargroei zal geven. Normaal gesproken zal het haar dat eventueel terugkomt, dunner en vlassiger zijn en kan er volstaan worden met een enkele behandeling om ook deze haarzakjes uit te schakelen.

Benodigd aantal behandelingen

Afhankelijk van het behandelgebied zullen er gemiddeld 6 tot 12 behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Veilige behandeling

De behandeling is geheel veilig voor de huid. Er zijn vele ontwikkelingen in de elos veiligste beschikbare haarverwijderingssytemen maken voor alle huidkleuren.

Voor meer informatie:   www.thermenholiday.nl

 

Lees ook:Haartransplantaties worden steeds populairder én toegankelijker
Lees ook:Open dsg Beauty Instituut Thermen Holiday Zuidwolde
Lees ook:‘Strakker in 6 behandelingen’
Lees ook:Oorzaken van dunner wordend haar
Lees ook:Biologisch rimpelvrij…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>