Thuis ontslakken én geweldig opknappen

Voorheen moest je naar een kuuroord wilde je ontslakken. Met de Innerwave Wellneskuur kun je op elk gewenst moment van het jaar veilig en verantwoord binnen twaalf dagen thuis detoxen. In onze huidige maatschappij waarin er steeds meer van ons wordt verwacht in steeds minder tijd, schieten een evenwichtige voeding, voldoende nachtrust en lichaamsbeweging er helaas vaak bij in. Daarbij drinken velen van ons volop koffie en alcohol. We staan ongemerkt veelvuldig bloot aan schadelijke gifstoffen uit onze omgevingslucht, via de medicijnen die we soms dienen te slikken en uit sommige producten waarmee we in aanraking komen. Na verloop van tijd stapelen slakken en gifstoffen zich op in onze darmen en andere organen. Hierdoor voelen we ons futloos. Ook de conditie van onze huid, haren en nagels laat dan vaak veel te wensen over. Ons oogwit is in veel gevallen troebel en oogt eerder gelig dan mooi wit.

Gelukkig kun je hier iets aan doen. Volgens de nieuwe voedingsleer zijn milde detoxkuren veel beter voor de gezondheid, dan de vaak Spartaanse ontgiftende diëten van voorheen. Dagenlang alleen maar fruit eten, vruchtensappen, kruidenthee en water drinken, zonder daarbij enig ondersteunend voedingssupplement te nemen, maakt je zwak, extra moe en duizelig. Veelal krijg je ook hoofdpijn. Maar goed nieuws, want het kan anders! Ik werd er door een collega uit het beautyvak opgewezen om eens de complete Innerwave Wellneskuur te gebruiken. Zij zweert erbij en voelt zich fit en gezond en happy in haar lichaam. De kuur helpt je om thuis een volledige ontgifting van je lichaam te kunnen realiseren, zonder dat je belangrijke voedingsstoffen tekort komt.

De kuur bestaat uit de fases voorbereiden, kuren en weer opbouwen. De complete set is opgebouwd uit 9 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten, inclusief een thuisset voor darmspoelingen en een gedetailleerd kuurboekje dat je stap voor stap uitlegt hoe te werk te gaan. Ideaal en zeer begrijpelijk. Tijdens de kuurweek zijn één of tweedagelijkse darmspoelingen met lauwwarm water van essentieel belang om de vrijgekomen gifstoffen in de darmen optimaal te kunnen verwijderen. In het kuurboekje staat duidelijk beschreven hoe men zichzelf eenvoudig de klysma’s kan geven.

1. Tijdens de voorbereidende fase van 5 dagen gaat men het normale voedingspatroon geleidelijk afbouwen. Verder begin je met het innemen van de Innerwave supplementen Colon Life (een hoogwaardige kruidenformula), Green Kamut (organisch gerstegraspoeder, rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten) en Chlorella (een zeer mineraalrijk microalgen supplement) die de darmen reinigen, de darmwerking reguleren en die alvast zorgen voor een verwijdering van schimmels en slechte bacteriën uit de darmen.

2. De detoxfase duurt tussen de 4  en 7 dagen. In deze fase kan je sapvasten of een programma met lichte voeding volgen. Dankzij de voedingssupplementen Colon Life en Psyllium Husk vezels heb je geen honger. Deze reinigen je darmen, absorberen gifstoffen en zorgen voor een vol gevoel in de maag. De supplementen Kamut en Chlorella zorgen dat je alle belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines en anti-oxidanten binnenkrijgt. Hierdoor voel je je gewoon fit terwijl je kuurt. Tijdens deze kuurweek spoel je je darmen één of tweemaal per dag met speciale supplementen door middel van eenvoudig zelf uit te voeren darmspoelingen met lauwwarm water.

3. De opbouwfase van 5 dagen zorgt ervoor dat je geleidelijk weer gaat beginnen met het consumeren van gewone voeding. Tijdens deze fase slik je darmregulerende Innerwave supplementen en zorg je ervoor dat je darmflora wordt versterkt met Innerwave Probiotica. Als alles achter de rug is zal je gezond, slank en herboren voelen.

Adviesprijs: € 167,- en is te bestellen via www.innerwave.nl

Lees ook:Zuiver je body!
Lees ook:Verfris je body met Innerwave
Lees ook:Getest: Innerwave detoxkuur, “Ik voel me werkelijk herboren!”
Lees ook:Verbeter je huid van binnenuit
Lees ook:Mineraalzouten verbeteren je huidconditie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Thuis ontslakken én geweldig opknappen

  1. Louise

    Detoxen is echt heerlijk op z’n tijd!!! Niet makkelijk, maar achteraf voel je je helemaal top
    :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>