Strijk je rimpels weg!

Ik doe even een Nubo-tje dacht ik vanmorgen toen ik wakker werd met een veelal aan vouwen in mijn gezicht. Het liefst had ik de strijkbout er over heen gehaald, maar goed dat gaat helaas niet. Laatst kwam ik in contact met het merk Nubo. Dit merk is in het Engelse Harrods ontstaan en staat in de top 10 van best verkopende verzorgingsproducten van het beroemde warenhuis. Ze staan er om bekend je huid jonger en gladder te maken. Vooral ‘The Voile’ zou je look ophalen. Ik heb het dus getest en het resultaat is inderdaad prettig. Na het te hebben aangebracht, ziet mijn gezicht er gelijk een stuk frisser uit. Gladder ook.

Je kunt het zien als een soort zijdezachte balsem die je rimpeltjes opvult. Ook maakt het je  huidskleur egaler. Hij ruikt bovendien erg lekker, en dat is ook niet onbelangrijk.

Hoe gebruik je het?

The Voile kan als een perfecte voorbehandeling worden gebruikt (aanbrengen onder de eigen foundation of getinte crème) of gewoon alleen als een licht dekkende basis.

·         Kan worden gebruikt als hydratatie of als een pure make-up basis.

·         Geeft onmiddellijke resultaten. Hydrateert, verzacht en maakt voller.

·         Deze fijne dekking is geschikt voor lichtere huidskleuren.

Je kunt kiezen uit drie natuurlijke tinten. Het is de laatste stap in de huidverzorgingslijn van NuBo en de eerste stap naar een natuurlijke make-up look. 

Te verkrijgen in de kleuren 0-Transpirant, 1-Nude & 5-Tan-10ml 

Hoofdingrediënten

Microgeïnjecteerde hyaluronzuur: Geeft direct een vullend en voller effect (binnen een uur na aanbrengen). Hyaluronzuur is overvloedig aanwezig in de jonge huid, maar naarmate men ouder wordt zal het hyaluronzuur niveau dalen. Dieet en roken staan erom bekend het niveau van hyaluronzuur te beïnvloeden. 

 Soft Focus Formule:  Een ademend microvliesje zal onmiddellijk de huid liften en verstevigen. Dit wordt versterkt door de werking van de ‘soft focus’, die verbergt imperfectie en geeft onmiddellijk een jongere, frissere uitstraling.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland. De producten van NuBo worden niet op dieren getest en bevatten, in tegenstelling tot andere crèmes,  géén parabenen, irriterende petrochemische stoffen, sls en synthetische geur –en kleurstoffen.   In Nederland wordt vanaf heden de productlijn van NuBo in 60 beautysalons verkocht en de producten zijn online te koop op http://www.nubobeauty.nl.

Lees ook:Fluweelzacht en rimpelvrij met Voile
Lees ook:Kylie Minogue tien jaar jonger dankzij NUBO
Lees ook:Meesterlijke Mineral Makeup
Lees ook:Rimpelvuller
Lees ook:Josep Font steekt Nivea Soft in een nieuw jasje…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Strijk je rimpels weg!

  1. Idebenone

    Microgeïnjecteerde hyaluronzuur – Geeft direct een vullend en voller effect (binnen een uur na aanbrengen). Hyaluronzuur is overvloedig aanwezig in de jonge huid, maar naarmate men ouder wordt zal het hyaluronzuur niveau dalen. Dieet en roken staan erom bekend het niveau van hyaluronzuur te beïnvloeden.

      /   Reply  / 
  2. iris van Wijk

    Ik ben zo blij me dit product NuBo is echt geweldig!…
    Thanks youo NuBo

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>