Josep Font steekt Nivea Soft in een nieuw jasje…

NIVEA komt met een must-have Limited Edition NIVEA Soft verpakking ontworpen door de Spaanse fashion designer Josep Font. Na Lady Gaga en Beth Ditto steekt Josep Font deze zomer NIVEA Soft in een nieuw jasje. De traditionele NIVEA Soft pot verpakking (200 ml) gaat tijdelijk uit het assortiment en maakt plaats voor deze nieuwe verpakking. Geheel passend bij het jaargetijde, heeft dit frisse design een echte zomerse uitstraling met als thema Sea. Deze gelimiteerde editie brengt je helemaal in de stemming voor de zomer. NIVEA Soft is een lichte hydraterende crème die de huid zacht en fris laat aanvoelen en zorgt tevens voor een gezonde gloed die de huid onweerstaanbaar maakt voor een avondje stappen.

Met deze limited edition NIVEA Soft verpakking geeft Josep Font ons een kijkje in de fantasierijke wereld van couture. De NIVEA Soft pot is tijdelijk omgetoverd in een poëtische weerspiegeling van de zee. Het design bevat een motief van een zeemeermin met een tulband gemaakt van zeesterren. Met NIVEA kan iedereen deze zomer genieten van de frisse artistieke touch van Josep Font.

Een fris gevoel van top tot teen
NIVEA Soft heeft niet alleen een trendy verpakking maar ook een effectieve inhoud met een bewezen formule die zorgt voor een fris gevoel van top tot teen. Deze snel absorberende vochtinbrengende crème bevat werkzame verzorgende ingrediënten zoals Jojoba-olie die de huid zacht en soepel maken. Daarnaast bevat de crème Vitamine E die de huid zeer doeltreffend beschermt.

Josep Font: de creatie van schoonheid
Josep Font is een wereldberoemde Spaanse designer die de wereld verblijdt met zijn haute couture creaties. Sterren zoals Lady Gaga lopen weg met zijn designs en zijn passie voor schoonheid past dan ook perfect bij het merk NIVEA. “Thuis ben ik opgegroeid met NIVEA en ik associeer het dan ook met positieve herinneringen uit mijn jeugd. Mijn moeder was een elegante vrouw die me liet realiseren dat schoonheid van binnenuit komt en daardoor is ze altijd een inspiratie voor mijn werk geweest. Dit NIVEA Soft design vertegenwoordigt mijn haute couture collecties en past perfect bij de filosofie van NIVEA”, aldus Josep Font.
 
De NIVEA Soft Limited Edition Josep Font pot is vanaf juni 2011 verkrijgbaar bij alle drogisterijen en supermarkten in Nederland tegen een consumentenadviesprijs van:

NIVEA Soft pot (200 ml)                € 5,09
Overige producten NIVEA Soft (in traditionele verpakking):
 
NIVEA Soft pot (50 ml)                  € 1,99
NIVEA Soft pot (300 ml)                € 6,19
NIVEA Soft tube (75 ml)                € 3,09

Lees ook:Win een limited edition NIVEA Soft crème!
Lees ook:Musthaves: Nivea Limited Editions
Lees ook:Look @ this: Labello in een nieuw design jasje…
Lees ook:So Lovely! CK one summer limited edition
Lees ook:Super vette Nivea design potten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>