Droge winterhuid? Paula Begoun boost je huid tot een oase

PC Moisture Boost LR

Tijdens de wintermaanden kan de huid droger worden onder invloed van centrale verwarming en koude weersinvloeden. Met de overgang naar het winterseizoen is het aan te raden om te kiezen voor meer rijke en intensievere producten die de huid optimaal hydrateren, regenereren en goed beschermen. Nieuw van Paula’s Choice is het Moisture Boost Daily Restoring Complex met SPF 20. In combinatie met de Moisture Boost One Step Face Cleanser en de Moisture Boost Hydrating Toner van Paula’s Choice, krijgt de huid hiermee alles om gezond, comfortabel aanvoelend en weerbaar de winter door te komen!
 
Voldoende vocht, voeding en bescherming zijn belangrijk voor een mooie, soepele en stralende huid. Het gebruik van verzorgende producten op basis van intensief hydraterende werkstoffen en hoogwaardige antioxidanten helpt de huid bij het verkrijgen en langdurig behouden van een optimaal vochtniveau en een goede weerstand tegen externe invloeden. De winterzon kan verraderlijk fel zijn, zeker op de pistes wanneer deze wordt weerkaatst door de sneeuw. Paula’s Choice voegde daarom, naast  hydraterende ingrediënten en een rijke mix van krachtige antioxidanten niet voor niets een zonnefilter met SPF 20 toe aan haar nieuwe product Moisture Boost Daily Restoring Complex!
 
NIEUW! Paula’s Choice Moisture Boost Daily Restoring Complex met SPF 20
 
Het nieuwe Moisture Boost Daily Restoring Complex met SPF 20 van Paula’s Choice  is speciaal ontwikkeld voor de normale tot droge huid. Deze lichte crème heeft een satijnzachte, mousseachtige textuur, die de huid direct ongekend zacht laat aanvoelen en die de natuurlijke vochtbalans optimaal herstelt. De crème voelt niet vet aan en vormt daarmee een ideale make-upbasis. De formule bevat een rijke mix aan effectieve antioxidanten zoals de vitamines A, C en E en het extract van groene fijnspar. Deze ingrediënten beschermen de huid en helpen een vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. De toevoeging van gestabiliseerde avobenzone zorgt voor een betrouwbare UVA anti-rimpel bescherming (op basis van een zonnefilter met SPF 20) zodat de huid goed beschermd is tegen de verraderlijke herfst- en winterzon.
Moisture Boost One Step Face Cleanser en Moisture Boost Hydrating Toner, de ideale combinatie!
De lijn van Paula’s Choice  biedt met de Moisture Boost One Step Face Cleanser en de Moisture Boost Hydrating Toner twee producten voor de normale tot droge huid die perfect aansluiten op het nieuwe Moisture Boost Daily Restoring Complex met SPF 20 van Paula’s Choice. De Moisture Boost One Step Face Cleanser is een licht schuimende reinigingslotion die je eenvoudig kunt afspoelen met water. Deze verwijdert moeiteloos alle sporen van make-up en onzuiverheden. De Moisture Boost Hydrating Toner is een licht hydraterende tonic die zeer rijk is aan antioxidanten en huidverwante werkstoffen. De formule normaliseert en optimaliseert de huidfuncties en laat de huid comfortabel, fris en zacht aanvoelen met zichtbaar verfijnde poriën. Beide producten zijn 100% vrij van parfum en kleurstoffen en vormen een ideale combinatieverzorging voor de normale tot droge huid.

 
Wist je dat…?
Een droge huid kun je voorkomen door de intracellulaire matrix te beschermen en te verbeteren
 
Wat vermoed wordt, is dat een droge huid ontstaat, wanneer de intracellulaire matrix (oftewel de substanties tussen huidcellen die ze intact, glad en gezond houden) uitgeput of beschadigd is geraakt, waardoor vochtverlies optreedt. Om een droge huid te voorkomen is het voornaamste doel daarom de beperking van schade aan, evenals het beschermen en verbeteren van de intracellulaire matrix.
 
Droge huid? Gebruik zachte reinigers en tonics
 
Om schade aan de matrix van de huid te beperken, is het belangrijk om nooit uitdrogende huidverzorgingsproducten zoals zepen, harde reinigers of producten met irriterende ingrediënten te gebruiken. Deze producten kunnen de buitenste laag van de huid verstoren, daarmee de intracellulaire matrix beschadigen en uiteindelijk leiden tot schilferigheid en roodheid van de huid.
 
Tip! Luchtbevochtiging tijdens de wintermaanden helpt bij een droge huid
 
Een voortdurende blootstelling aan droge omgevingen, koud weer en droge lucht met een lage vochtigheidsgraad zoals deze uit verwarmingselementen of airconditioners komt, levert problemen op omdat dit tot beschadiging van de huidmatrix leidt. Een luchtbevochtiger in huis kan een wereld van verschil maken!
 
Meer weten over achtergronden van een droge huid? Zie de website: www.paulaschoice.nl in het menu LEARN

check voor meer info:
De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.
 
Verkoopprijzen:
 
Paula’s Choice Moisture Boost Daily Restoring Complex met SPF 20            € 21,95/60 ml -> NIEUW!
Paula’s Choice Moisture Boost One Step Face Cleanser                                        € 16,95/237 ml, € 22,95/473 ml 
Paula’s Choice Moisture Boost Hydrating Toner                                                     € 16,95/177 ml
 
De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel van www.paulaschoice.nl

Lees ook:Op je mooist de feestdagen door
Lees ook:Dag rimpels, dag glimhuid….
Lees ook:BFF voor je huid
Lees ook:Ook jij hebt recht op een mooie huid
Lees ook:Vernieuw je huid wekelijks

1 Reacties // Reageer

One thought on “Droge winterhuid? Paula Begoun boost je huid tot een oase

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>