Intelligente Bodyguard voor je huid: BIO’CROWN

Stop de persen, want ik heb hier een waanzinnige primeur. Nederland is een nieuw huidverzorgingsmerk rijker: Bio’Crown. Fenomenaal. Je gaat hier op zeker heel veel over horen. Bio’Crown is van origine een Aziatisch huidverzorgingsmerk. Bij de ontwikkeling van alle producten wordt gebruik gemaakt van een natuurlijke basis van onder meer planten en kruiden. De Alpha-Lipoic Acid huidverzorgingslijn is één van de absolute topseries van Bio’Crown. Het exclusieve anti-aging ingrediënt alfa-liponzuur vormt de basis van deze lijn. Deze krachtige oxidant staat bekend om zijn verfrissende uitwerking met als resultaat een opvallend mooie, frisse, 

stevige en vooral jeugdige huid. Deze lijn is een compacte maar zeer complete lijn. De producten hierin zijn volledig vrij van parabenen en vrij van PEG. De serie bestaat uit 16 exclusieve topproducten voor het (diepte)reinigen, verfrissen, hydrateren, vitaliseren, verhelderen en egaliseren, beschermen en intensief verzorgen van de huid.

De hoogwaardige anti-aging werkstof alfa-liponzuur is het belangrijkste ingrediënt van vrijwel alle producten van de Bio’Crown Alpha- Lipoic Acid-lijn. Ze beschermt je huid op de meest krachtige wijze tegen veroudering en verslapping. Daarbij heeft alfa-liponzuur veel belangrijke eigenschappen die andere antioxidanten niet in huis hebben. Het is namelijk niet alleen zelf een ongekend krachtige antioxidant, maar het ondersteunt bovendien de werking van andere antioxidanten zoals vitamine C, E en het co-enzym Q10. Hierdoor kunnen deze antioxidanten veel langer in stand blijven en hun beschermende invloed voor de huid langdurig behouden.

Alfa-liponzuur is zowel in water als in vet oplosbaar, werd vroeger een vitamine genoemd, maar dit is niet juist, omdat het lichaam dit co-enzym zelf in kleine hoeveelheden kan aanmaken (in tegenstelling tot vitames die dienen te worden ingenomen, omdat het lichaam ze, op vitamine D na, zelf niet kan aanmaken). Maar naarmate we ouder worden en onze huid veroudert, is het lichaam steeds minder goed in staat om zelf alfa-liponzuur aan te maken.

Let wel: de basis voor een gezonde huid begint bij een consequente tweedagelijkse reiniging. Hiervoor kun je de Bio’Crown Amino Acid Facial Wash gebruiken. Deze reinigt je huid in alle zachtheid zonder dat ze uitdroogt. Om je huid diep te reinigen adviseert Bio’Crown geen scrub, maar zeep. De laatste spoortjes vuil kun je het beste verwijderen middels een toner en/of lotion. Meer over Bio’Crown, zoals welke plantaardige werkstoffen exact in Bio’Crown zitten en wat ze voor je huid doen, kun je lezen op www.biocrown.nl

It’s amazing! Vanaf € 12,50. Ontdek het zelf…..ik hoor graag je bevindingen over dit revolutionaire huidverzorgingsmerk.

Lees ook:Alfa liponzuur verbert de gezichtshuid
Lees ook:Bio’Crown rekent af met huiverkleuringen
Lees ook:Bio’Crown heeft eigen Hyves, word nu lid !
Lees ook:Beauty nieuws: bodyproducten die je huid in shape houden
Lees ook:Koninklijke huidverzorging

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Intelligente Bodyguard voor je huid: BIO’CROWN

  1. Anita

    Dit is helemaal niets bijzonders. Ik snap niet waarom je hier zoveel aandacht aan geeft. Het is kennelijk alleen via internet verkrijgbaar en dat zegt al genoeg.

      /   Reply  / 
  2. Louise

    Het is sinds kort verkrijgbaar bij apoteken en drogisterijen, zag ik op hun website.En juist helemaal niet via internet. Ziet er erg mooi uit.

      /   Reply  / 
  3. Monika vd Marel Auteur

    het is echt ‘n heel fijn merk…gezond voor je huid en betaalbaar. Ik ben om !!!

      /   Reply  / 
  4. Monika vd Marel Auteur

    ja maar er zit wel een groot verschil in de ingredienten die merken gebruiken, dit merk gebruikt duidelijk ingredienten die jouw huid gezonder maken…dat kan je niet van elk ‘zoveelste’ merk zeggen.

      /   Reply  / 
  5. Anita

    Dat is nogal kort door de bocht. Het gaat er ook om in welke concentratie de ingredienten er in zitten, hoe diep ze in de huid komen, enz.
    Maar als ik zo naar de ingredienten kijk dan zie ik o.a. de huis, tuin en keukeningredienten Q10 en Aloe Vera. Niet bepaald iets om de persen voor te stoppen.

      /   Reply  / 
  6. monika

    Pardon???? Er zit ALFA LIPONZUUR in!!! Het is wetenschappelijk bewezen dat deze sterkte anti-oxidant verwerkt in cremes de gezichtshuid verbetert!!!

      /   Reply  / 
  7. Anita

    Paula Begoun zegt over jouw wondermiddel het volgende:

    There is no real evidence that aloe vera (Aloe barbadenis) helps the skin in any significant way.

    It is clear from the research that alpha lipoic acid is a potent antioxidant, but this isn’t the only one and, to date, there are lots of great antioxidants, whether in the form of food, supplements, or applied topically to skin.

    Begrijp je nu dat ik echt niet impressed ben?

      /   Reply  / 
  8. Anita

    Graag gedaan ;-)

    Ik heb het gelezen, en daar wordt vermeldt dat Alpha Liponzuur een goede anti-oxidant is. Maar, zoals Paula zegt: er zijn heel veel goede anti-oxidanten. Dus toch geen wereldschokkende creme

      /   Reply  / 
  9. susanne

    Stop wel de persen. . . Er zijn vele middelen die zeggen dat dit het beste is. Maar alle producten die je koopt zijn hetzelfde, of je nou van een duur merk haalt of goedkopere, ze verschillen niet zoveel van elkaar. Biocrown is helaas uit de lucht gegaan, omdat er veel reclame in zat, wat veel kosten met zich mee bracht. Dit konden ze niet terug verdienen omdat het een nieuw product is vanuit het buitenland. Toch worden er nog op sommige plaatsen biocrown verkocht en voor de mensen die geinteresseerd zijn in biocrown, ik heb nog vele pakketten over. Dus voor diegene die nieuwschierig zijn of erg enthousiast zijn kunnen mij mailen [email protected]. Ben zelf een tevreden klant

      /   Reply  / 
  10. Nicky

    Ben pas sinds 2 weken geleden bekend geworden met Biocrown Papaya enzyme soap en de dag/nachtcreme en ik ben er heel tevreden over!
    helaas hoorde ik van de eigenaar bij het verkooppunt dat het niet meer bij te bestellen is en dat de vertegenwoordiger niets meer van zichzelf heeft laten horen. Ik zou graag willen weten op/in welke plaatsen het nog te koop is. Ik ben met name geinteresseerd
    in de genoemde produkten. Alvast bedankt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>