Garnier UltraLift Pro-x rolt je rimpels lekker weg

Nu ja…wellicht een heel klein beetje dan. Want elk weldenkend mens weet inmiddels wel dat je met een creme je rimpels echt niet wegkrijgt. Toch is deze roller van Garnier een vermelding waard, al was het maar om de verpakking uniek is in het enorme antirimpelsegment. Garniers UltraLift Pro-X roller bevat het inmiddels zeer bekende Pro-Xylane. HET anti-aging molecuul van L'Oreal die zo langzamerhand in alle producten en merken van het machtige concern voorkomt.

 

Pro-Xylane is de marketingnaam voor een biotechnologisch opgewerkt suikermolecuul dat er samen met het krachtig vochtbindende hyaluronzuur voor zorgt dat de huid vocht veel beter vast kan houden en er daardoor ook 'gevulder' uit blijft zien. Olaz doet dit bijvoorbeeld nu ook met de Regenerist Daily 3 Zone Treatment Cream. Hetzij wel met deels andere stoffen, maar in essentie wordt hetzelfde beoogd.

L'Oreal zette deze 'cocktail' voor het eerst in de markt met DermaGenesis en dat is (net zoals de creme van Olaz) met veel bewondering ontvangen en heel veel positieve reacties van gebruiksters. Simpelweg omdat beide cremes een heerlijk huidgevoel geven voor niet al te veel geld.

Maar goed, nu zit het dus ook in een vloeibare rollerverpakking van het merk Garnier (eveneens een L'Oreal merk). En wat dit nu zo opvallend maakt is natuurlijk de verpakking. Rollen met een vloeistof over je huid geeft gewoon een lekker verkoelend gevoel. Omdat het ook een dunne substantie is kan het wellicht ook op de vettere huid lekkerder aanvoelen.

Nu zegt Garnier wel dat de rollende beweging tevens een huidmassage geeft, maar neem dat maar met een korrel zout. Wil je echt het effect van een zinnige huidmassage evenaren moet je veel rollen en dan krijg je dus ook navenant teveel substantie op je huid. En zal je dus na afloop extra veel nog zelf moeten inmasseren. Want let wel: dit product moet je hoe dan ook na het rollen nog inmasseren.

Die verpakking is gewoon kek,past ook makkelijk in je tas of reisbagage.

In deze serie heeft Garnier ook een oogroller tegen wallen en kringen.

copyrights: www.moniquelindeboom.nl Bronvermelding verplicht.

 

Lees ook:Hoe stoned moet je zijn voor Garnier Nutritionist Cafeine Roll-on?
Lees ook:Rol je wallen weg
Lees ook:Lancome pakt slappe lichaamshuid aan met Magistrale
Lees ook:Wallen? Probeer de Cafeine oog-roller van Garnier
Lees ook:Boots No 7 Protect & Perfect Beautyserum hype in Engeland

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Garnier UltraLift Pro-x rolt je rimpels lekker weg

  1. X

    Pro-Xylane is slechts een molecuul, geen coctail. En Derma Genesis was zeker niet de eerste lijn waar Pro-Xylane in verwerkt werd. En waarom een verwijzing naar de Vlaamse website, terwijl er ook een Nederlandse is?

      /   Reply  / 
  2. redactie,monique

    goh, het is zo gek, elke keer als ik de persinformatie doorlees hierover, zit ik blijkbaar op het verkeerde spoor met dit molecuul. is het dan zo ingewikkeld dat ik het niet snap? ik blijf maar denken dat het en uit een suikermolecuul bestaat, en uit hyaluronzuur en dat dit aan elkaar gekoppeld is.

    de eerste keer dat ik erover schreef was er alleen een belgische website. dus die heb ik altijd in gedachten houden.

    het is maar goed dat ik binnenkort naar een brandmeeting kom; heb heeeeeeeeeel veel behoefte aan bijscholing van alle L’ Oreal brands:-)

    wie ben je trouwens, X? *wink*

      /   Reply  / 
  3. X

    De Derma Genesis website en reclame zijn daar volgens mij heel duidelijk in dat de lijn gebruik maakt van “2 unieke ingrediënten”.

    http://www.lorealdermagenesis.com

    Pro-Xylane is een xylose derivaat. En xylose is inderdaad een suiker.

    Als ik zou willen prijsgeven wie ik was had ik wel met mijn voor en achternaam gepost.

    Om niet helemaal off-topic te gaan. Zorg voor jezelf. :P

      /   Reply  / 
  4. redactie, monique

    X..jij hebt vast die voor- en na fotos gezien….hahaha…beroerd, beroerd.

      /   Reply  / 
  5. X

    Welke foto’s?

      /   Reply  / 
  6. X

    Ja.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>