Goedkope Diadermine claimt betere werking dan dure cremes

Producent Henkel steekt het niet onder stoelen of banken dat haar anti-rimpelcreme Diadermine 3D in maart dit jaar als beste rimpelvervager uit een Duits en Frans onderzoek van consumentenorganisaties kwam. De pers kreeg uitgebreid verslag ervan toegestuurd. De boodschap van Henkel? Duur is niet altijd beter…..

 

De pot kost 15 euro en volgens de Duitse Stiftung Warentest en de Franse Que Choisir was het een van de betere producten. De Franse organisatie testte 9 verschillende merken anti-rimpeldagcremes, waarbij Diadermine in de top 3 van toppers zat (definitie van een topper: 14% minder rimpels – echt niet erg veel, want te vergelijken met een paarhonderdste milimeter!), met Lancome Renergie en ROC Retin-Ox. De Duitse organisatie testte 16 nachtcremes, waarvan er zes -dus ook Diadermine -het oordeel 'goed' kregen. Anderen uit dat rijtje waren onder meer Aldi Lacura, L'Oreal Dermo Expertise Revitalift, Helena Rubinstein Collagenist. Men concludeerde verder dat het nog niet mogelijk is om rimpels voor 100% te laten verdwijnen. Een lichtelijk suffe opmerking, want dat weten we toch al lang? Er werd getest op anti-rimpelvermogen, hydratatie en gebruiksgemak.

 

 

Lees ook:Is het goud wat blinkt bij Diadermine?
Lees ook:Je huidconditie is bepalend voor hoe anderen over je denken!
Lees ook:Mooie vrouwen krijgen meer voor elkaar
Lees ook:Weekje spa na een borstkankerbehandeling
Lees ook:Man in Duitse gevangenis krijgt ook beauty budget

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Goedkope Diadermine claimt betere werking dan dure cremes

  1. Marjolein

    Het klopt.
    Ik gebruik al jaren Diadermine cremes naar volle tevredenheid. Ik vind dat je inderdaad geen grote bedragen hoeft te besteden voor een goede creme.
    Zo zie je maar.

      /   Reply  / 
  2. susanne

    sinds mijn 16e begonnen met huidverzorging en make-up. Uiteraard van allerlei merken door de jaren heen getest, uitgeprobeerd, gesmeerd of hoe je het ook wilt noemen.

    Diadermine verscheen op de markt en diverse potjes kwamen ook bij mij op het plankje in de badkamer te staan.
    en het beviel gelijk prima.
    maar… helaas (door een beetje opdringen van iemand)
    Toch weer overstag gegaan voor een ander merk want dat bleek zo goed te zijn. (uit de reformwinkel) na een paar maanden dacht ik het is wel goed zo. Ik vond dat mijn huid meer achteruit ging dan vooruit.

    Alles in de prullenbak gegooid en voor meer dan 100 euro alles weer van diadermine in huis gehaald. En na een week zag ik al verandering komen in mijn huid(gezicht)
    De intensive rimpelcreme beviel super!!!
    En doordat ik weer een gezicht zag dat ging stralen (ookal zullen rimpeltjes nooit helemaal weggaan, dat is ook niet nodig het hoort bij het ouder worden)

    … ging ik ook extra aandacht weer besteden aan mijn make-up gevolg……

    Ik kreeg zeer positieve reacties. Blijkbaar zag ik er heel goed uit.Ik merkte het aan diverse opmerkingen van die of gene.

    Geen slijm verhaal, geen verkoop praatje, ik ben echt een enorme fan van Diadermine.
    Het merk is voor mij gewoon goed, HEEL GOED.

    Gebruik niet alleen de gezichtsprodukten ook de lichaamsverzorgingsprodukten.

    Diadermine: IK VIND DAT DE PRODUKTEN INDERDAAD GOED WERKEN EN HEEL BELANGRIJK OOK ZE ZIJN BETAALBAAR!!

    Van mij mag er nog meer op de markt komen van dit merk.

    succes!! en bedankt, super!!

    met vriendelijke groeten Susanne

      /   Reply  / 
    1. e.

      ik heb loreal geprobeerd maar niet tevreden nu wil ik overgaan naar diadermine maar durf niet. klopt het allemaal wat je zegt?

        /   Reply  / 
  3. redactie, monique

    da’s een lovend verhaal susanne. is de producent vast blij mee (en wellicht andere lezers die nog rondshoppen tot ze de ware gaan vinden). diadermine brengt regelmatig nieuwe producten uit. je kunt dus blijven smullen!

      /   Reply  / 
  4. Arianne

    Beste Susanne,

    Ik ben werkzaam als product manager van Diadermine. En ik vind het hartstikke leuk om te lezen dat je enthousiast bent over onze producten.

    Ik zou graag met je in contact komen om van jou te horen wat je ervaringen zijn met onze producten en wat er volgens jou nog verbeterd kan worden.

    Hopelijk laat je een berichtje voor mij achter. Dat kan ook op [email protected].

    Overigens kunnen zich hier ook andere vrouwen die enthousiast zijn over Diadermine aanmelden. Wij staan altijd open voor jullie meningen!

    Groetjes
    Arianne

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Siana, Aldi’s antirimpelcreme van 2,50 niet aan te slepen! | Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>