Kerstmake-up: Black Tie met Laura Mercier

De dresscode voor de feestdagen luidt: black tie. Met uiteraard een feestelijke little black dress, maar ook met een zwarte make-up look. Althans als  het aan make-upmerk Laura Mercier ligt.  Zwart en wit domineren de limited edtion feestlook, ondersteunt door zachte zilver- en grijstinten. Denk oude Hollywood glamour met zwaar opgemaakte smokey eyes en lippen in een donkere tint lipgloss.

 

 

De collectie bestaat o.a. uit een eye colour quad met 2 kleuren wit en 2 kleuren zwart ( mat & glanzend).  Door te spelen met glanzend en mat kun je veel verschillende looks creëren. Wimpers kun je flink aanzetten met mascara, maar ook leuk voor een keertje ( tijdens speciale gelegenheden) zijn plakwimpers. De kunstwimpers van Laura Mercier zien er vrij natuurlijk uit en geven niet alleen meer lengte, maar ook een zachte volume.

Voor de lippen zijn er twee constaterende lip glaces ontwikkeld in de kleuren Gala (sheer cranberry) en Soiree (transparante witte shimmer). Je kunt ze alleen of als duo gebruiken voor meer glans en diepte.

Tot slot krijgen ook de nagels een zwart of wit lakje. De zwarte nagellak is gemengd met 2 tinten parelmoer waardoor een antraciet kleurige lak ontstaat die fonkelt in het licht. Combineer deze lak met de zachte wit-parelmoerlak voor een spannende French Manicure.  Ook leuk: wat dacht je van wit- parelmoerkleurige nagels met een donkere nailtip?

Tip:  Nog opzoek naar een cadeau voor een beautyjunk? De Master Toolbox van Laura Mercier is een fijne dubbeldekker box met de 5 bestseller lipkleuren, een lippenseel, kohl eye pencil en vijf verschillende oogschaduw. Prijs: € 60,-

Verkrijgbaar bij Skins Cosmetics

Kijk voor meer cadeautips voor de FEESTDAGEN in de gelijknamige categorie, rechts in de navigatie.

Lees ook:Wow! Kinky lipsticks van Chanel
Lees ook:Make-up trend najaar: Black & Blue
Lees ook:Trend najaar 2008: Black Beauty
Lees ook:Amerikaanse visagisten ontwerpen flip flops voor goed doel
Lees ook:Shine met NYC!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>