Wow! Kinky lipsticks van Chanel

 

 

 

 

 

Eerder blogden we al over de black beauty hype met als meest opmerkelijke trend zwarte lippen. Zowel YSL als Lancome kwamen eerder al met een zwarte lipgloss op de markt.  Heavy, gewaagd maar niet bij iedereen even charmant (en dan bedoel ik mezelf).  En ook al is zwart dan niet de meest voordelige kleur  voor je lippen, bij het zien van de drie nieuwe zwarte limited edition Chanel lipsticks krijgen we toch de drang om direct weer te gaan smeren, zo gaaf!

 

Black doesn't have to be black to be black to me,'  aldus Peter Philips Global Creative Makeup Director bij Chanel. Hij ontwierp drie nieuwe Rouge Allure lipsticks in drie verschillende tinten zwart, speciaal voor het nieuwe jaar. Dat zwart niet altijd gitzwart hoeft te zijn bewijst Philips met de kleuren Obscure ( chocolade zwart), Hysteria ( violet zwart) en Maniac (rood zwart).

De lipsticks zijn vanaf december te koop. Tot slot nog een kleine tip van ons: gelieve de kleur zwart alleen 's avonds te dragen! ahum…

Lees ook:

Make-up najaar: Goudkoorts bij Chanel

De mooiste oogschaduw bij je designerjurk

Black-up, gave make-up voor de gekleurde huid

 

Lees ook:Beroemde visagisten nemen afscheid bij Chanel
Lees ook:Black Up, gave make-up voor de gekleurde huid
Lees ook:Make-up najaar: goudkoorts bij Chanel
Lees ook:Hip: Nagellak in groentinten
Lees ook:Trend najaar 2008: Black Beauty

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Wow! Kinky lipsticks van Chanel

 1. Luna

  Ik vind de zwarte golf op zich best leuk en verrassend. Draag zelf weleens de zwarte oogschaduw van yves en een zwart nagellakje van Chanel maar zwarte lipgloss..ik weet het niet. Het is zo gothic en flatteert volgens mij toch niemand. Of zie ik het verkeerd??

    /   Reply  / 
 2. redactie, monique

  Luna, het is vrij transparant uiteindelijk, neigt dan meer naar donkerpaars…..

    /   Reply  / 
 3. Maya

  Chanel had destijds Rouge Noir in het assortiment (of nog steeds?). Ik heb een paar jaar geleden de nagellak en lipstick aangeschaft. De lipstick was inderdaad een transparant donkerpaars. Zorg dat je gezicht verder super-egaal is, hou de ogen rustig en draag ‘m inderdaad alleen ‘s-avonds.

    /   Reply  / 
 4. Ahmed

  color collection of all these are unique.

    /   Reply  / 
 5. redactie, monique

  Leuk dat je er trouwens weer bent, Maya – kan me herinneren dat je op vakantie ging en je wilde afmelden:-) of ben jij dat niet? *wink*

    /   Reply  / 
 6. Maya

  Nee hoor, volgens mij kreeg ik op een bepaald moment de automatische updates niet meer en ik was druk druk druk op werk maar ik heb je blog nog wel regelmatig gevolgd, hoor !!!

    /   Reply  / 
 7. redactie, monique

  ja, en die updates liggen er nu weer uit, al meer dan een week. ik baal er ontzettend van. de uitgever al gevraagd actie te ondernemen…weinig resultaat tot nu toe naar het zich laat aanzien.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>