Last je van nek? Neem een massage-eend

Ik zit veel achter de computer. Standaard iedere dag. Hier op kantoor natuurlijk en zodra ik thuis ben kruip ik achter mijn laptop. Een muisarm heb ik nog niet, maar last van nek en schouders wel. Dat krijg je van al dat gehang  achter de computer.  Een vriendje die mij iedere avond even wil masseren heb ik helaas niet, dus bij gebrek aan beter masseer ik mijn spieren zelf altijd maar een beetje los. Niet echt heel relaxt. Gelukkig heb ik nu een heel leuk speeltje gevonden bij beautyketen Sephora: de massage-eend! 

Het kleine badeentje met bontkraag lijkt in eerste instantie op een ander ‘gezellig' speeltje. Zeker wanneer je hem aanzet en het ding ook nog eens keihard begint te trillen. En je kunt  het eendje vast ook voor heel andere doeleinden gebruiken, maar hij is gemaakt om schouders en nek mee los te masseren. Erg handig voor op kantoor of als je op de bank tv zit te kijken. Even vijf minuten met het trillende eendje langs schouders en nek en je spieren zeuren een stukje  minder. Alleen jeuken je handen wel van het harde getril maar oké, dat nemen we even voor lief. Het eendje kan natuurlijk niet het werk van een professionele masseur of van een amateuristisch vriendje overnemen, maar het is een prettige, tijdelijke oplossing.

Het eendje is te koop bij Sephora en is alleen rond de feestmaanden verkrijgbaar. Alvast een leuk kerstcadeau voor op het lijstje.

 

Lees ook:

Gespot bij Sephora: nagellakstickers

Filmpje! Parfum shoppen bij Sephora

Lees ook:Veel achter de pc zitten veroorzaakt hangwangen
Lees ook:Heerlijk ontspannen met een massagekussen
Lees ook:Thuis Shiatsu masseren
Lees ook:Kerst shoppen bij Sephora
Lees ook:Musthave foundation van Victoria Beckham

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Last je van nek? Neem een massage-eend

  1. redactie, monique

    psstt…mariek, waar heb je em gelaten? stiekem in je bureaulaatje gestopt?

      /   Reply  / 
  2. Luna

    Ik zit al jaren achter de pc. Elke dag voor mezelf en elke dag op mijn werk. Ik heb nergens last van. Geen schouders of andere gewrichten die pijn doen en ook geen spierpijn. Ik zit ontspannen en op een arboverantwoorde manier achter mijn pc. Misschien een idee om daar ook eens naar te kijken.

      /   Reply  / 
  3. Mariek

    Haha nee, hij zit gewoon in een van de vele mandjes! Ik zal hem op je bureau zetten…

      /   Reply  / 
  4. redactie, monique

    Benijd je Luna:-)) Wellicht zit de betovering ook in het begrip ‘ontspanning’. Het valt namelijk voor ons lettervreters en nieuwsjagers niet mee om in een ontspannen modus te blijven – ondanks arbo-check-check-check. Lucky girl!
    nu zal een badeendje ook niet helpen (vrees ik, Marieke), maar beweging doet wel wonderen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>