Beyoncé gaat los @ Topshop

beeTja je bent een ster of je bent een ster! En wanneer je een celeb bent, dan brengt dat veel voordelen met zich mee, zo kreeg Beyoncé  vrij spel in Topshop. Volgens The Sun mocht de superknappe zangeres buiten sluitingstijd drie uur shoppen in de hoofdvestiging aan Oxford Street. Ze  nam haar styliste, persoonlijk assistente en haar dochter Blue Ivy met zich mee. Bee-tje nam voor duizenden euro’s aan spullen mee zonder een cent te hoeven betalen.

Beyoncé is in Londen voor haar Europese tournee The Mrs. Carter Show en werd uitgenodigd door Topshop-eigenaar Sir Philip Green om gratis te komen winkelen. ”Green had Beyoncé persoonlijk uitgenodigd. Ze mocht meenemen wat ze wilde”, zei een bron van de krant. ”Tegen de tijd dat ze klaar waren en terug naar het hotel gingen, was het middernacht.”

Beyoncé nam kleding mee voor haarzelf, vrienden, familie en haar dochtertje en dat was allemaal gratis. ”De ster en haar gevolg kregen ook een sneak preview van Kate Moss’ nieuwe collectie van Topshop die later dit jaar uitkomt”, vervolgt de bron.

 

Lees ook:Kate Moss is uitge-Top-Shopt!
Lees ook:Topshop komt opnieuw naar Amsterdam
Lees ook:Beyonce gaat slank en schoon 2014 in
Lees ook:Beyoncé gunt zichzelf een half jaar ontspanning
Lees ook:Rimmel Olympics Collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>