Topshop komt opnieuw naar Amsterdam

tDe Topshop komt weer naar Nederland joehoeeee. Ze gaan samenwerken met De Bijenkorf. ”Op maandag 2 september zal de collectie vanaf 11.00 uur te koop zijn in de Bijenkorf in Amsterdam”, zegt een persvoorlichter van het warenhuis. ”Over het assortiment of de opening kan ik verder nog niets loslaten.” Ook de collectie van Topman, de lijn voor mannen, zal te koop zijn.

De kledingstukken van Topshop hingen in juni 2011 al in een Amsterdamse winkel, maar eind dat jaar stopte het met de verkoop omdat het merk last had van concurrentie van de eigen webwinkel.

Na het stoppen van de samenwerking gingen geruchten dat Topshop in zee zou gaan met V&D. Deze werden toen door een persvoorlichter ontkend. De samenwerking met De Bijenkorf lijkt een voor de hand liggende keuze. Topshop doet al een tijd zaken met het Britse warenhuis Selfridges, de eigenaar van de Bijenkorf. Het is nog niet duidelijk of Topshop ook in andere filialen van de Bijenkorf verkocht gaat worden. ”Dat is op dit moment nog niet aan de orde”, aldus de zegsvoerder.

 

Lees ook:Beyoncé gaat los @ Topshop
Lees ook:Kate Moss is uitge-Top-Shopt!
Lees ook:Make-up artist Charlotte Tilbury komt naar Nederland
Lees ook:Top make-up voor weinig
Lees ook:Meer dan 10.000 producten te koop op www.kruidvat.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>