Hul je in luxe tijdloze designkleding

14Er goed uit zien geeft je een happy gevoel. Daarom vandaag aandacht op beauty blog voor een nieuw Nederlands fashionmerk.

Het jonge Nederlandse merk PHILANA bewijst dat fashion en comfort  perfect samen kunnen gaan. De compacte collecties zijn verkrijgbaar in  gelimiteerde oplages en vullen elkaar als het ware aan, zodat de moderne vrouw  zelf haar ideale garderobe kan creëren. Tijdens de bruisende zomereditie van de  Modefabriek in Amsterdam presenteerde ontwerpster Jana Rousakov onlangs de  nieuwste collectie van haar label. Stijlvol, elegant, chique én comfortabel:  geen concessies!
Tijdloze  fashion

In november 2012 besloot Jana Rousakov een langgekoesterde  droom te gaan volgen: het starten van haar eigen fashion label. Zo werd PHILANA  geboren, een modemerk dat is opgedragen aan Philippe en Anastasiya, de zoon en  dochter van de ontwerpster. PHILANA staat voor luxueuze stoffen, subtiele  details en tijdloze collecties in een beperkte oplage. De meeste items zijn  verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Ook is het mogelijk om een  item uit een vorig seizoen te bestellen in de stof van het huidige seizoen. Zo  kunnen modebewuste vrouwen zelf hun kledingkast aanvullen met comfortabele,  tijdloze designkleding.
Fair fashion

Eerlijke handel,  ethische productie en duurzame stoffen spelen een grote rol in de visie van  PHILANA. Zo worden alle kledingstukken in Nederland gemaakt, met als bijkomend  voordeel dat PHILANA korte levertermijnen kan hanteren. Sinds vorige maand zijn  de collecties van PHILANA exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde verkoopadressen in  Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Nieuwsgierig naar de ontwerpen? Neem een kijkje  in een van de online  lookbooks.

Over PHILANA

De laatste ontwerpen van PHILANA, nieuws en verkoopadressen zijn te volgen  via de website House of PHILANA, Facebook en Twitter. Voor interesse in  retailmogelijkheden kan contact worden opgenomen met  Jana Rousakov van PHILANA.

Lees ook:Wimpergroeimiddel
Lees ook:Jo Wood Organics: puur de nieuwe luxe
Lees ook:Amsterdam Fashion Week juli 2008; de show van Joline Jolink
Lees ook:Aan de thee met Nicolette
Lees ook:Win een limited edition NIVEA Soft crème!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>